yektashirazi مدیر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 عنوان به کمک همه نیاز دارم | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 52 پست امشب شب عیده میشه برام دعا کنید مادر بشم اینقدر عذاب نکشم اینقدر حرف نشنوم خسته شدم از همه چی امشب منم دعا کنید از ته دل خوشحال بشم میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی 1400/08/01 | 22:06 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سعیدهs عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 8494 رفتم این سری یه مرکز ناباروری برام دعا کن من دارم گریه میکنم شوهرم عین خیالش نیست داره فوتبال ... تهران ی سری به دکتر حنطوش بزن.حرف آخر رو اون میزنه خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 برات حمد و صلوات میفرستم عزیزم انشالله بحق این شب زود دامنت سبز بشه و ب حاجت دلت برسی💚 مرسی عزیزم ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 غلط کردن. چند ساله ازدواج کردین؟ 15 سال 10سال شوهرم نذاشت بچه دار بشیم 5 سالم هست که نشده میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
n0000 عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 8968 مرسی عزیزم ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه آلهی امین🙏🙏 بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 تهران ی سری به دکتر حنطوش بزن.حرف آخر رو اون میزنه من شیرازم هر دکتری رفتم گفته بابا درسته پلی کیستیک هستی ولی باردار میشی دیابتم گرفتم بار اول میخوام دارو استفاده کنم میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
سعیدهs عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 8494 من شیرازم هر دکتری رفتم گفته بابا درسته پلی کیستیک هستی ولی باردار میشی دیابتم گرفتم بار اول ... ای بابا این که چیزی نیس.راحت درمان میشی.فقط استرس نگیر که درمان رو پس میزنه خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 ای بابا این که چیزی نیس.راحت درمان میشی.فقط استرس نگیر که درمان رو پس میزنه خیلی استرس دارم خیلی شوهرم همرام نیست انگار طلسمش کردن اصلا از این رو به اون رو شده میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
سعیدهs عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 8494 خیلی استرس دارم خیلی شوهرم همرام نیست انگار طلسمش کردن اصلا از این رو به اون رو شده عزیزم مشکلت زیاد حاد نیس دکترت حاذق باشه حتی نیاز به ای یو ای هم نیس با یکی دو دوره دارو تراپی باردار میشی خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 عزیزم مشکلت زیاد حاد نیس دکترت حاذق باشه حتی نیاز به ای یو ای هم نیس با یکی دو دوره دارو تراپی باردا ... اولش گفت با دارو بعدش گفت اییو ای کن چون دیابت دارم بعدم خیلی چاق شدم خیلی میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13891 15 سال 10سال شوهرم نذاشت بچه دار بشیم 5 سالم هست که نشده به خاطر همین ۱۰ سال جلوگیری اینطور شده. شوهرت اگه انصاف داشته باشه هرگز اینکارو نمیکنه.
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 به خاطر همین ۱۰ سال جلوگیری اینطور شده. شوهرت اگه انصاف داشته باشه هرگز اینکارو نمیکنه. اون که میگه من با رحم اجاره ای هم مشکلی ندارم ولی انگار طلسم شده خیلی بد شده رفتارش میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13891 اون که میگه من با رحم اجاره ای هم مشکلی ندارم ولی انگار طلسم شده خیلی بد شده رفتارش مگه رحمت مشکل داره؟ پلی کیستیک مربوط به تخمدانه. راستی دکتر غدد میری؟
سعیدهs عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 8494 اولش گفت با دارو بعدش گفت اییو ای کن چون دیابت دارم بعدم خیلی چاق شدم خیلی ایشالا که جواب میگیری.حتما خبرم کن خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 مگه رحمت مشکل داره؟ پلی کیستیک مربوط به تخمدانه. راستی دکتر غدد میری؟ اره میرم دکتر غددنه میگه اگر جواب نداد هیچ روشی اخرش میریم رحم میگیریم میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
yektashirazi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1096 ایشالا که جواب میگیری.حتما خبرم کن حتما برام دعا کن حالا امروز پریود شدم اونم در حد چند قطره امده نمیدونم چیکار کنم میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی