2777
2789
عنوان

به کمک همه نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 52 پست
رفتم این سری یه مرکز ناباروری  برام دعا کن من دارم گریه میکنم شوهرم عین خیالش نیست داره فوتبال ...

تهران ی سری به دکتر حنطوش بزن.حرف آخر رو اون میزنه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
برات حمد و صلوات میفرستم عزیزم انشالله بحق این شب زود دامنت سبز بشه و ب حاجت دلت برسی💚

مرسی عزیزم 

ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کردن. چند ساله ازدواج کردین؟

15 سال 

10سال شوهرم نذاشت بچه دار بشیم 5 سالم هست که نشده

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
تهران ی سری به دکتر حنطوش بزن.حرف آخر رو اون میزنه

من شیرازم هر دکتری رفتم گفته بابا درسته پلی کیستیک هستی ولی باردار میشی دیابتم گرفتم 

بار اول میخوام دارو استفاده کنم

من شیرازم هر دکتری رفتم گفته بابا درسته پلی کیستیک هستی ولی باردار میشی دیابتم گرفتم  بار اول ...

ای بابا این که چیزی نیس.راحت درمان میشی.فقط استرس نگیر که درمان رو پس میزنه

ای بابا این که چیزی نیس.راحت درمان میشی.فقط استرس نگیر که درمان رو پس میزنه

خیلی استرس دارم خیلی شوهرم همرام نیست 

انگار طلسمش کردن اصلا از این رو به اون رو شده

خیلی استرس دارم خیلی شوهرم همرام نیست  انگار طلسمش کردن اصلا از این رو به اون رو شده

عزیزم مشکلت زیاد حاد نیس دکترت حاذق باشه حتی نیاز به ای یو ای هم نیس با یکی دو دوره دارو تراپی باردار میشی

عزیزم مشکلت زیاد حاد نیس دکترت حاذق باشه حتی نیاز به ای یو ای هم نیس با یکی دو دوره دارو تراپی باردا ...

اولش گفت با دارو بعدش گفت اییو ای کن چون دیابت دارم 

بعدم خیلی چاق شدم خیلی

به خاطر همین ۱۰ سال جلوگیری اینطور شده. شوهرت اگه انصاف داشته باشه هرگز اینکارو نمیکنه.

اون که میگه من با رحم اجاره ای هم مشکلی ندارم ولی انگار طلسم شده خیلی بد شده رفتارش

مگه رحمت مشکل داره؟ پلی کیستیک مربوط به تخمدانه. راستی دکتر غدد میری؟

اره میرم دکتر غدد

نه میگه اگر جواب نداد هیچ روشی اخرش میریم رحم میگیریم 

ایشالا که جواب میگیری.حتما خبرم کن

حتما برام دعا کن 

حالا امروز پریود شدم اونم در حد چند قطره امده نمیدونم چیکار کنم