2777
2789

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید

من یه آشنایی دارم که شمارم رو داد به یه آقایی که آشنا بشیم برای ازدواج ایشون بهم پیام داد و از اولش کاملا راست و صادقانه گفت قبلا نامزد کرده عقد نه نامزد صیغه محرمیت خونده شده بود ۱۲سال فاصله سنی داشتن که دیدن به درد هم نمیخورن عقد نکردن همه اینارو کامل بهم گفت و بعدش من هر شرطی گذاشتم براش قبول کرد البته بگم شرط های من کاملا عمومی بود مثل شاغل بودن ادامه تحصیل خلاصه ما ۸۰درصد به تفاهم رسیدیم ایشون خلا عاطفی داشت میگفت  نامزد سابقش درک نمی‌کرد اصلا و برای همین اختلاف داشتن حالا ایشون بهم ابراز علاقه میکنه کلمات محبت آمیز میگه و چندین بار بهم میگه عاشقتم دوست دارم واینحرفا وقتی میگم خیلی زوده چطوری منو دوست داری میگه همین که درکم میکنی و عاقلانه صحبت میکنی با احساسات تصمیم نمیگیری دوست دارم ایشون وقتی پیام میده بهم خیلی خوب حرف میزنه ولی زمانی که تماس تلفنی داریم یه خورده سست صحبت میکنه طوری که تو پیام دادن فکر میکنم دوسم داره ولی تو تماس تلفنی حس میکنم دوسم نداره ایشون بعد از بک هفته آشنایی مادر و خواهرش رو برای خواستگاري فرستاد کل خانوادش هم خبر دارن از ارتباطمون فقط اینکه یه خورده درونگرا هست

حالا به نظرتون واقعا دوسم داره؟یا با زور داره حرف میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید رو درو حرف بزنین و قرار بزارین.با چت و تلفن نمیشه که طرفو شناخت.مشاوره قبل ازدواج برید.چندماهم رفت و امد کنید با عجله تصمیم نگیر

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

همسر من اصلا از پیام دادن خوشش نمیاد و خیلی سخت پیام میده اما زنگ ک میزنیم خیلی خوبه 

شاید مدلش باشه 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

عزیزم شاید میترسه تو معذبی واس همین اینطوری میکنه کسی ک دوستت نداشت پیام هم نمیداد بهت مطمئنم یواش یوش باهاش بری بیرون و بیشتر اشنا بشی بهتر  میتونه بهت ابراز علاقه کنه

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

شاید از یه سری از ویژگی هات خوشش اومده 

منظورم طرز فکر و اخلاقت هست در اون حدی که در مدت آشنایی متوجه شده 

با توجه به اینکه با نامزد سابقش اختلاف سنی زیادی داشتن احتمالا اون خانم طرز فکر و رفتار بچه گانه داشته حالا در مقایسه با اون خانم ایشون از طرز برخورد شما خوشش اومده 

ولی گمون نکنم الان بحث عشق و دوست داشتن باشه 

خودشم که گفت تو صحبتش از طرز فکرت خوشش اومده 

اینم چیز خوبیه 

اینکه تو پیام نوشتاری ابراز محبت می کنه خب شاید در گفتگوی شفاهی هنوز خجالت می کشه 

به نظرم زیر نظر خانواده بدون صیغه و اینطور چیزها یه مدت با هم رفت و آمد و معاشرت کنین که خوب همدیگه رو بشناسید 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.