2777
2789

من چند ماه بود اقدام داشتم برا بارداری که هر ماه پریود میشدم.این ماه و دیگه بیخیال شدم و واکسن زدم ولی جدی اقدام نداشتم.امروز موعد پریودم بود و نشدم و اینکه هرماه همیشه قبل موعد درد و بی حوصلگی داشتم ولی این ماه هیچییی.

Hakan😍😘❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله که بارداری من شنیدم هرکی واکسن زده عقب انداخته خوب بی بی بزن منم تواقدامم این ماه واکسن زدم ...

شنیدم میگن بعد دو دوز سه ماه بعدش باید اقدام کنید برای بارداری .پس حواستون باشه

Hakan😍😘❤

شما پریود شدین یا نه منم واکسن دوز اولمو زدم پنج‌روزه عقب انداختم و دیروز بی بی چکم منفی شد موندم چمه چون زیر دلم سمت چپ درد میکنه و سر سینه هام دوسه هفتس درد داره من ده روز بعد پاکیمم یک روز لکه بینی داشتم بعد واکسن موندم از اون بوده یا نه گیج شدم بخدا 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
شما پریود شدین یا نه منم واکسن دوز اولمو زدم پنج‌روزه عقب انداختم و دیروز بی بی چکم منفی شد موندم چم ...

من نه هنوز پر نشدم.نشنیدم واکسن لکه بینی داشته باشه.بزار یه هفته شد باز بی بی بزن شاید باردار باشی و از عوارض واکسن نباشه

Hakan😍😘❤

دکتر من که تایید نکرد من ماه قبل دوز اول زدم آی یو آی کردم دکترم گفت اشکال نداره

هر چند ناموفق بود

باز دیروز دوز دوم زدم دوباره این ماه شاید برم تو سیکل دوباره

منم احتمالا برم تو سیکل .فعلا ک خبری نیست☹

شما که عقب انداختین علائم هم داشتین من سینه هام درد میکنه و سفت شده موندم چرا خدایه بچه رو از ما دریغ میکنه 

منم واکسن زدم روزی که باید پری میشدم 11 روز عقب انداختم اقدامم بودم. 

شما علائمی هم داشتین تو این تاخیرتون یه نه راستی آی یو آی چجوری انجام میشه چجوری اسپرمو وارد بدن زن میکنن من چهارماهه عروسی کردم اما خبری هم نیست