2777
2789

من زنداداشم حاملس و میخواد طبیعی زایمان کنه الان خودش میگه ۴۱ هفتس .دوهفته س میره دکتر هر هفته میگن برو شنبه بیا بستری شو دوهفته س اینطوری میگن الانم رفته گفتن بازم شنبه بیا نمیفهمم چجوریاس شما هفته چند زایمان کردین میترسم بچه خفه شه یا چیزیش بشه هفته قبل گفته بود دکتر میگه شنبه بیا بنویسم بستری شو یا امپول میزنم دردت شروع شد بیا امپولم نزده .ی دکتر تو بیمارستان  دوهفته پیش گف ۳ روز از وقتت گذشته رف یه دکتر دیگه گف نه نگذشته شنبه بیا بنویسم برو یعنی امروز .امروزم همون گفته برو شنبه بیا

عزیزم خطرناکه مراقب حرکات جنین باشن و خیلی راه برن تا دردشون شروع بشه و برن بیمارستان برای بستری نیازی به نوشتن دکتر نیس

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

دهانه رحم به جرور لاز میشه دیگه کم کم بدن آماده میشه برای زایمان 

اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهانه رحم به جرور لاز میشه دیگه کم کم بدن آماده میشه برای زایمان 

اخه دیر نشده ۳۸ اینا زایمان نمیکنن من تاحالا بچه دار نشدم نمیفهمم ۴۱ هفته زیاد نیس

عزیزم خطرناکه مراقب حرکات جنین باشن و خیلی راه برن تا دردشون شروع بشه و برن بیمارستان برای بستری نیا ...

پرسیدم میگه حرکاتش کم شده یه هفته بستری شده بود گفتن هنوز دهانه رحمت باز نشده امد خونه و میگه وقتی برم ک بدنیا میاد چن روزی بیمارستان بستری نشم

بله هفته قبل دکتر میگف دهانه رحمت باز نشده

بعضیا هفته 38 زایمان میکنن بعضیا دیرتر فک کنم تا 42هفته باشه دقیق یادم نیست 

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.

شاید سنی که خودش میگه لا سن سونو فرق داره دکتر سن سونو دو حساب میکنه،۴۰ هفته بچه دیگه دنیا میاد،میشه همون ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت

اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘