من زنداداشم حاملس و میخواد طبیعی زایمان کنه الان خودش میگه ۴۱ هفتس .دوهفته س میره دکتر هر هفته میگن برو شنبه بیا بستری شو دوهفته س اینطوری میگن الانم رفته گفتن بازم شنبه بیا نمیفهمم چجوریاس شما هفته چند زایمان کردین میترسم بچه خفه شه یا چیزیش بشه هفته قبل گفته بود دکتر میگه شنبه بیا بنویسم بستری شو یا امپول میزنم دردت شروع شد بیا امپولم نزده .ی دکتر تو بیمارستان دوهفته پیش گف ۳ روز از وقتت گذشته رف یه دکتر دیگه گف نه نگذشته شنبه بیا بنویسم برو یعنی امروز .امروزم همون گفته برو شنبه بیا
دهانه رحم به جرور لاز میشه دیگه کم کم بدن آماده میشه برای زایمان
اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘
شاید سنی که خودش میگه لا سن سونو فرق داره دکتر سن سونو دو حساب میکنه،۴۰ هفته بچه دیگه دنیا میاد،میشه همون ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت
اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘