2777
2789
عنوان

کمک میخوام کسایی ک طبیعی زایمان کردن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 26 پست
شاید سنی که خودش میگه لا سن سونو فرق داره دکتر سن سونو دو حساب میکنه،۴۰ هفته بچه دیگه دنیا میاد،میشه ...

نمیدونم خیلی نگرانم میگم دکتر دیگه معرفی کنم بره به حرف دکتر میاد میشینه هفته بعد بره منم میترسم چیزیش بشه نمیدونم ۴۱ هفته نرماله یا چرا دهانه رحمش باز نشده کسی اینطوری نشده

سونو اوایل حاملگی، سن بارداری رو چقدر تخمین زده ؟ عادت ماهانه منظم بوده که خود دکتر سن حاملگی رو از روی اون تشخیص بده ؟ 

بنظرم میگی ۴۱ هفته شده حتما بره چک ضربان قلب جنین ، شما بهشون استرس ندین گلم ولی بگین برن دکتر ضربان قلب چک بشه 

اصولاً بهتره هفته های آخر پیاده روی انجام بشه بخصوص ، البته اگر ریسک دیگه ای مثل فشار خون بارداری یا جفت سرراهی یا سرکلاژ شدن و امثالهم نباشه 

اگر زایمان اول هم هست که خب ، ولی پیگیر باشین چون اگر ۴۰ هفته کامل شده ، بنظرم رفتن منزل و هفته دیگه اومدن مجدد ریسک داره حتی اگه کیسه آب سالم باشه ولی تاکید میکنم گلم بهشون استرس ندین ولی برین یه بیمارستان بهتر یا اگر میگن های برین خونه روزی دوبار حداقل برن چک ضربان قلب جنین 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو اوایل حاملگی، سن بارداری رو چقدر اهمیت زده ؟ عادت ماهانه منظم بوده که خود دکتر سن حاملگی رو از ...

عادتش منظم نبود نه من ندیدم کاغذ سونو ایناشو ببینم هم سر در نمیارم اولین بچه شونه.نمیدونم اخه چجوری بگم یا به برادرم بگم ببره چک یه یه دکتر دیگه

عادتش منظم نبود نه من ندیدم کاغذ سونو ایناشو ببینم هم سر در نمیارم اولین بچه شونه.نمیدونم اخه چجوری ...

اگر عادتش منظم نبود خیلی نمیشه روی سن حاملگی از طریق عادت ماهانه اعتماد کرد و میفرستن سونو اونم بهترین سونو برای تشخیص دقیق سن حاملگی مال اوایل بارداری هست ، ان شاالله که تشخیص درست بوده برای سن بارداری

تغییر دکتر خیلی منظورم نبود گلم ، بیمارستان دیگه برید که مجهزتر باشه متاسفانه انگار الان بخاطر کرونا نمی‌خوان بستری کنن ، حداقل اگر میگن صبر کنن تا دردها شروع بشه پیشنهاد میکنم (البته خب بازم مشورت کنین) ولی روزی دوبار حداقل برن برای چک ضربان قلب جنین ( چون میگین ۴۱ هفته شده ) 

توی بارداری منع خاصی داشتن ؟ پیاده روی نمیکردن؟ کلاسهای آمادگی برای زایمان میرفتن؟( البته الآنم  دقیق نمی‌دونم ولی قبل کرونا برای حاملگی اولی ها بیشتر بود )

اگر بخوان تحریک کنن ، با یه معاینه تحریک میکنن که دردها شروع بشه و سرم معمول ( به اصطلاح آمپول فشار ) میزنن یا خود دردها بدون سرم جلو می‌ره ، تاکید میکنم گلم اصلا اصلا بخاطر این موضوع بهشون استرس ندین ولی چک علایم مادر و همچنین ضربان قلب جنین روزانه حداقل دوبار مهم 

ان شاالله زایمان راحتی داره 🌹

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اگه سرکلاژ باشن باید برای طبیعی تا حالا بازش کرده باشن 

بله دقیقا 

واقعا هم اینجا نمیشه دقیق راهنمایی کرد ، خدای نکرده یچیزی گفته بشه بخاطر توضیح ناقص استارتر ، بعد موردی پیش بیاد درستش نیس 

برای همین فقط بنظرم بگیم برن بیمارستان مجهزتر و چک بشه چندتا مورد روزانه و باز مشورت کنن، حداقل راهنمایی که میشه کرد 

اگر عادتش منظم نبود خیلی نمیشه روی سن حاملگی از طریق عادت ماهانه اعتماد کرد و میفرستن سونو اونم بهتر ...

کلاس نه نرفته.پیاده روی قبلا میرف الانا انگار کم شده نمیره .بیمارستان اره خیلی دل نمیده بستری بشه بخاطر کرونا  خونه رو ترجیح میده اونم به قول شما باید بره چک ضربانش ممنون عزیزم راهنماییت .دکترم من یکی و میشناسم مطبش بیرونه و تو بیمارستان کسی و نمیشناسم خوب باشه بیمارستان بره بهتره یا همون دکترو بره خودش بفرسته

بله دقیقا  واقعا هم اینجا نمیشه دقیق راهنمایی کرد ، خدای نکرده یچیزی گفته بشه بخاطر توضیح ناقص ...

الانم زنگ زدم میگم دقیقا میدونی چند هفتس میگه ۳۹ و سه روز پریروزم میگف ۴۱ واقعا نمیفهمم این دروغ میگه یا دکترا اینطوری میگن نمیدونن .ضربان قلب و چجوری میفهمن با سونو ؟ میگم سونو فرستاد گف نه میگم ضربانش و چک کرد میگه اره گف خوبه

کلاس نه نرفته.پیاده روی قبلا میرف الانا انگار کم شده نمیره .بیمارستان اره خیلی دل نمیده بستری بشه بخ ...

خواهش میکنم عزیزم 🌹

الانم زنگ زدم میگم دقیقا میدونی چند هفتس میگه ۳۹ و سه روز پریروزم میگف ۴۱ واقعا نمیفهمم این دروغ میگ ...

اها ، بنظرم گلم شما هم تااونجایی راهنمایی کن که خدای نکرده آخرش نگن مثلا بعضی حرفارو مثل دخالت و اینا ( البته اگر اینجور هستن ) 

نه عزیزم بیمارستان برن با یه دستگاه مخصوص ضربان قلب بچه چک میشه و علایم حیاتی مادر 

خب خداروشکر ان شاالله سالم و سلامت دنیا میاد 🧿☘️

اها ، بنظرم گلم شما هم تااونجایی راهنمایی کن که خدای نکرده آخرش نگن مثلا بعضی حرفارو مثل دخالت و این ...

اخه الان رفته بود مطب ک بنویسه بستری میگم یعنی اونجا هس دستگاه ضربان. خودش نه ولی خونوادش میگن من واقعا فقط نگران بچم که چیزیش نشه

اها ، بنظرم گلم شما هم تااونجایی راهنمایی کن که خدای نکرده آخرش نگن مثلا بعضی حرفارو مثل دخالت و این ...

عزیزم چن هفته گیشو چجوری حساب میکنن تو سونو مینویسه یا دکتر خودش حساب میکنه