2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد یک ماهم

418 بازدید | 9 پست

سلام نوزادم همش زور میزنه گریه میکنه خیلی کم ازش باد خارج میشه تا اروم بگیره ولی بازم زور میزنه خوابش راحت نیست.پوشکشم نسبت ب قبل کمتر کثیف میشه نمیدونم یبوست داره زور میزنه همش با نفخ داره.بهش نبات داغ میدم.توروخدا بگید چیکار کنم کولیک اید و گرمیچرم میدم فایده نداره

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰

نوزاد گوزو

حتما باهوشه😐👌🏻

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

ی زن دایی داشتم هرکاری میکرد بچش میگف چون باهوشه😐

ولی احتمالا بچت یبوست داره

غذاهات حواست باشه چی میخوری

چون بچه ندارم تجربه دارو ندارم

با تشکر

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

نبات داغ بدترش میکنه مگ بهداشت بهت نگفت ؟ 

ماساژ شکمی رو سرچ کن 

ورزش هایی ک بهش کمک میکنه 

اگ شیر خودتو میخوره غذاهای نفاخ نخور 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
ن بهداشت هیچی نگفته بهم

قند داغ 

نبات داغ 

نعنا 

کلا هر ویزی بجز شیر تا شیش ماه کاملا ممنوعه 

چون بچه انزیم مورد نیاز برای هضم هیچ ماده ای بجز شیر رو نداره حتی اب هم ازیتش میکنه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم