2777
2789
عنوان

عروسمون به بچه ام میگه...😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 76 پست
زن داداش منم دست گذاشت روی دماغ پسربعدبه دخترش همسن پسرم میگفت بوق مامان نگاه کن باخنده بهش گفتم حرک ...

اگ بد بوده شما ک بیشتر یادش دادی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم میگفت زنماپشت اسمش جان بگیداونوقت اسم دخترماصدانمیکنه هیچ چرت وپرتم میگه

بگو من هر کیو جوزی صدا میزنم  ک اون صدا میزنه تو هم ب دل نگیر داداش جون ....اگ از رفتارم ناراحتی اول ب زنت تذکر بده

حق میدم بهت آدم کوچکترین حرفی به بچش بزنن ناراحت میشه. منم یه بار برادرشوهر کوچیکم همسن خودمه به پسرم یه حرفی تو همین مایه ها زد یه لحظه جا خوردم گفتم چییییی چییییی گفتی؟؟ گفت بچه برادرمه خب شوخی کردم من خیلی دوسش دارم. بعد بغض گلوم رو گرفت گفتم حتی به شوخی هم دیگه نگو واقعا ناراحت شدم. اونم چیزی نگفت همون موقع داشتن میرفتن خونشون. البته باهام خیلی صمیمی هست،بعدش که رفتن شوهرم بهم گفت چرا اینجوری گفتی خیلی ناراحت شد😐😐😐😐 گفتم کسی حق نداره همچین چیزی به بچم بگه و خلاصه کلی بحث کردیم. دفعه بعد که رفتیم خونه مادرشوهرم دیگه چیزی نگفت به دل هم نگرفت. تو هم حتما بگو، بگو خواهشا دیگه از این حرفا نزن حتی به شوخی چون ناراحت میشم با جدیت بگو

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

وای نه من جونمه و بچه جاریم جونمههههههه همیشه میگم زشت ترین بچه دنیا کیه‌میگه منم 😍جاریمم میگه این ...

گناه داره بچه چرا بهش میگی زشت

بزرگتر بشه تو روحیه ش اثر میگذاره حتی اگر خودش بخنده ولی تو دلش غصه میخوره که چرا زشته

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اینکه گفتی ترک  الان همه میگن خب ترک مگه چشه هاااا خیلیم خوبه خیلیم دلت بخواد ...

من نگفتم خودم توهین کردم 

یه نفر گفت منم حالیش کردم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
دقیقا ...من بچه ندارم ...اما همیشه ب همه میگم با یچه اینده من باید مثل ی شاهزاده رفتار بشه

پس با شاه ازدواج کن😁👶

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عمه ی بچمو شستم پهن کردم.اجازه نمیدم کسی توی صحبت با بچم الفاظ تحقیرآمیز به کار ببره یا تو جمع شخصیتشو بکشه پایین.هرکی میخواد باشه باشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
داداشم میگفت زنماپشت اسمش جان بگیداونوقت اسم دخترماصدانمیکنه هیچ چرت وپرتم میگه

اولش گفتم ک بستگی ب میزان صمیمیت بینتون داره،،خب اینجوری ک بوش میاد از روی غرض میگ و ی جوری بفهمون بهش،،مثلا اخم کن بگو عزیزم پیش زندایی ندارن حوصله نداره اگ هم چیزی گفت بگو اونجوری گفتی حس کردم اذیتت میکنخ

والا کولی ک فحش نیست  چون خیلی جیغ و داد می‌کنه خودمم بهش میگم  شما از اونایین ک کسی حق ...

نمیگم فحش وقتی اسم داره چرامیگه کولی نه اتفاقاازاونانیستم فقط ازکسایی که به بقیه لقب میدن واسم میزارن واسمانصفه یامخفف میگن بدم میاددرست نیست