2777
2789
عنوان

عروسمون به بچه ام میگه...😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 76 پست

[QUOTE=212692505]من به پسر برادر شوهرم از بس سفید بود میگفتم سفید برفی  خواهر شوهرم گفت من چن سال پیش یه رمان خ متنفرم ازکسایی که اسمادرست تلفظ نمیکنن اینم اسمشانمیگه میگه کولی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه داره بچه چرا بهش میگی زشت بزرگتر بشه تو روحیه ش اثر میگذاره حتی اگر خودش بخنده ولی تو دلش غصه ...

اصلا این جوری نیست اینا ساخته ذهن سمی ما بزرگتراست بچم طلایی بور ریز میزه مثلا من به مامانمم میگم جیگر پیر شدی جیگر تر شدی 

[QUOTE=212692505]من به پسر برادر شوهرم از بس سفید بود میگفتم سفید برفی  خواهر شوهرم گفت من چن س ...

فرهنگش ضعیفه ...بهش تذکر بده

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
من زیاد خوشبین نیستم مام بعضی وقتا بی انصاف میشیم و فقط خودمونو می بینیم  به نظرم زیاد زور نز ...

ولی من با خواهرشوهرم مثل خواهریم خیلی دوسش دارم اونم منو اصلا بهم توهین نمیکنیم حتی ب شوخی همیشه ی مرزی داریم