2777
2789
عنوان

عروسمون به بچه ام میگه...😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 76 پست
خب و شما منتظر تکوندن و ترکونده شدن باش 😂😂😊😊

سر چه حساب ؟؟؟

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا زنداداش منم ب شوخی ب پسرم میگ کولی،یا اینک موهاش قره میگ شبیه لونه کلاغه خودمونم می‌خندیم 

بستگی ب صمیمیت بینتون داره ک ناراحت شدی یا ن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ما معمولا به بچه ایی که جیغ و داد و زاری می‌کنه میگیم چقدر کولی هست غربتی بازی در میاری ، این یه اصط ...

من بدمیدونم اصلاخوشم نمیادباهمچین اصطلاح هاصداش کنه اسم داره بچم

والا زنداداش منم ب شوخی ب پسرم میگ کولی،یا اینک موهاش قره میگ شبیه لونه کلاغه خودمونم می‌خندیم  ...

تو ب بچت احترام نزاری اون میخاد احترام بزاره ...شخصیت و اعتماد بنفس بچتو خورد میکنی بخاطر خنده خودت

من به پسر برادر شوهرم از بس سفید بود میگفتم سفید برفی 

خواهر شوهرم گفت من چن سال پیش یه رمان خوندم اسم سگش برفی بود به بچه داداشم نگو سفید برفی 

انقدددد بدم اومد گفتم این کجا و اون کجا 

چن روز پیش به پسرم گفت ممد بهش گفتم لطفا درست صداش کنین من اسم بچمو محمد گذاشتم نه ممد

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
اون در حد شعورش رفتار کرده عزیزم  ...من بودم دهنمو با بحث با همچین آدمی کثیف نمیکردم و دست بچمو ...

بچم یسالشه.تازه ۳ماه عروسی کرده مامانم هواشاداره چندبارگفتم تواین سه ماه امروزشورشادراورد

تو ب بچت احترام نزاری اون میخاد احترام بزاره ...شخصیت و اعتماد بنفس بچتو خورد میکنی بخاطر خنده خودت

والا کولی ک فحش نیست 

چون خیلی جیغ و داد می‌کنه خودمم بهش میگم 

شما از اونایین ک کسی حق ندارد بچتونو بغل هم کنه 

منظورم شخص شمانیست،،،اشخاصی با طرز فکر شما رو میگم

خودمم میدونم کجاها باید حامی بچم باشم،کیا از روی  غرض حرف میزنن کیا بی منظور

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
والا زنداداش منم ب شوخی ب پسرم میگ کولی،یا اینک موهاش قره میگ شبیه لونه کلاغه خودمونم می‌خندیم  ...

داداشم میگفت زنماپشت اسمش جان بگیداونوقت اسم دخترماصدانمیکنه هیچ چرت وپرتم میگه

بچم یسالشه.تازه ۳ماه عروسی کرده مامانم هواشاداره چندبارگفتم تواین سه ماه امروزشورشادراورد

به بچت یاد بده به زنداییش بگه کولی

یابگو امروز همش یاد توبوده کولی میگفته

خدایا شکرت