2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی های دوران نامزدیتون بگید👏

| مشاهده متن کامل بحث + 7510 بازدید | 116 پست
قبلا این خاطره ها رو تو ی تاپیک دیگ گذاشته بودی درسته؟

آره 😊

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونقدر بچه بودم موقع عقد 

خوب و بد نمیدونستم چیه

یبار تو همون دوران عقد ،یکی از اقوامشون فوت کرد ،،،خالا منم داغووون،،امدم هرچی انگشتر و ساعت داشتم انداختم ،بعد تو قبرستونی دستم حلقه دور دست شوهر ،😣😣😣😣با اون سیبلا و جوشا،،(مدرسه نمیزاشت سیبیل و ابرو یبار برداشتم تا مرز اخراج بردنم،خاک بر سرا)

قدم میزدم با شوهرم 

هنوزم دعا میکنم کسی یادش نباشه😬😭😭😭😭

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍
همون موقعم ک خوندم کلی خندیدم با خاطره هات😘

عزیزمی، همیشه شاد باشی

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
امضات اشکمو دراورد میشه بگی از ازدواجت راضی هستی یانه؟

عزیزممم

از سنی که توش ازدواج کردم نه...

باعث شد هزار غم بمونه تو دلم

هزار آرزو نرسیده و بچگی نکرده

بخاطر سنم کسی روم حساب نکرد 

تا کلی وقت تو زندگیم 

ولی جنگیدم

چشمام قد یه آدم ۷۰ساله خستگی توشه

ولی تونستم

تونستم زندگیمو بدست بگیرم الحمداللع

خواستگار داره میاد😐

وای چه خوب، خوشبخت بشی عزیزم

بی  خیال😉 معمولا بیشپتر دخترا تجربه میکنن

ولی خیلی پشتم حرف زدن نامردا😂

عشق مشکلی ندارد 😐😳

آقا یکشنبه هفته قبل عروسی پسر عموم بود منم رفتم بهم گفتن برو پسرای فامیل رو جمع کن نصیحت داریم😂

می‌خوایم بگیم تفنگ نندازن منم رفتم دنبالشون 

بدبخت این عشق ما بچه مثبت هی میگفتم برو برو زود بااش مث اونا برو یهو یه نگاهی بهم کرد ک

ماسکو درآورد یه لبخند زد😐

گفت منم ها منم رومو برگردوندم اصلا قیافه اش معلوم نبود گفتم خودتو لوس نکن بیا زود تر 

گفت یعنی نمیشناسی منم گفتم نه گفت آها اونی که روزی ۵ بار بیشتر نگا پروفایل اینستاگرام من می‌کنه تو نیستی ها منم میگفتم نه😂💔

گفت باشه الان منم میرم دنبال اونا بعدش یه لحظه فک کردم نشون روی دستشو دیدم یه نگاهی به دست خودم کردم یه خاک بر سرت گفتم به خودم 😂😳

آخه فامیلیم ارثیه همه نوه ها رو دستاشون نشون دارن😐💔

بعد آخر شبم گفت نمیشناسی گفتم چرا چرا میشناسم یه لبخند زد و گفت خداحافظ عزیزم⁦❤️⁩😂

منم گفتم همچنین فقط وایسا گوسفند رو بزارن تو ماشینت دوباره نینشاشو بست 🤣

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫