2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی های دوران نامزدیتون بگید👏

| مشاهده متن کامل بحث + 7510 بازدید | 116 پست
واییی😮😮😵 ینی کارتشو نگرف؟! خب چرا از همون اول به جای سنگ زدن ، ندوییدی تا بهش بدی کارتو.سنگ چرا ...

صداش زدم نشنید، بعدش مثل کانگورو راه میرفت، با هر قدم ۳ متر پیشروی میکرد

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سم ترین سوتیمم این بود ،با شوهرم چت خراب مراب داشتیم ...این آقای فراموش کار دو روز بعد گوشی نو میگیره اینو میده باباش....

دیگه تصور کنید چییییییی خونده بوده😬😣😣😣

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍
😂😂😂😂👏👏👏 وای یاد خودم افتادم یه دختر دبیرستانی سیبیلو داغون بودم😂مادرشوهرم گفت ماکارونی بزا ...

چقد زود وارد دنیای بزرگترا شدین 😞البته من از ده سالگی اشپزی کردم کسی هم بهم یاد نداد خودم یاد میگرفتم😄😄

حالا این سوتی نیست، ولی جالبه؛ یه روز داشتم از بیرون میومدم خونه، یه آقائی به فاصله ی چند ده متر ...

😂😂😂😂😂😂

بد دردیه این پاشنه بلندا 😁

اره

یه بار تو محلمون یه زن و شو هر خیلی عاشقانه دست همو گرفته بودن معلوم بود تازه عروس دامادن یا عقد،

بعد همینطور عاشقانه  که میرفتن اومدن از پل برن اونور، ولی زنه پاشنه کفشش گیر کرد تو پل و با یه وضع ناجوری پخش زمین شد، شوهرش خیلی سعی داش سریع بلندش کنه ابروشون بیشتر ازینا نره

ولی زنه همچنان رو زمین پهن بود

اصن انگار قصد بلند شدن نداش😄

استاد زبان اینده...🙂🙃🤩
چقد زود وارد دنیای بزرگترا شدین 😞البته من از ده سالگی اشپزی کردم کسی هم بهم یاد نداد خودم یاد میگرف ...

داغووون بودما😄هرکس منو میدید دلش برام می‌سوخت😂

اره یه بار تو محلمون یه زن و شو هر خیلی عاشقانه دست همو گرفته بودن معلوم بود تازه عروس دامادن یا عق ...

😅😅😅

وای قشنگ  درکش میکنم، خیلی درد بدیه

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
اره یه بار تو محلمون یه زن و شو هر خیلی عاشقانه دست همو گرفته بودن معلوم بود تازه عروس دامادن یا عق ...

ینی این اتفاقا کند میزنع به حال آدم😂

سم ترین سوتیمم این بود ،با شوهرم چت خراب مراب داشتیم ...این آقای فراموش کار دو روز بعد گوشی نو میگیر ...

وایببب😂

یه بنده خداییم میگفت بدترین اتفاق زندگیم زمانی بود که، پیامی که میخواستم واس شوهرم بفرستمو واس بابام فرستادم..وتا مدت ها تو شوک بود

خیلی بدهههه

استاد زبان اینده...🙂🙃🤩

لایک لدفا

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
حالا این سوتی نیست، ولی جالبه؛ یه روز داشتم از بیرون میومدم خونه، یه آقائی به فاصله ی چند ده متر ...

قبلا این خاطره ها رو تو ی تاپیک دیگ گذاشته بودی درسته؟

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨