2777
2789

بچه ها با شوهرم دعوام شد سر مادرش اخه مادرش خیلی گیر میده بهم به لباسو غذا خوردن و کلی چیزای دیگه من با عصبانیت به شوهرم گفتم به مامانت بگو با پوشش من غذا خوردن من کار نداشته باشه من همینم و راحتم بعد شوهرم بجای اروم کردن من برگشت گف خب رفت امد نکن بمون بپوس توخونه منم عصابانی شدم گفتم پوسیدن بهتراز رفت امد با اونه خلاصه کلی جرو بحث کردیم صب شد از صب محل نمیداد بهم بعد دوباره جروبحث شد حرفای گذشته که مادرش گفته بود و پشت سرم حرف زده بود رو کشیدم وسط به عاقا برخورد بعدش....هستید بگم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

که چرا بحث گذشته رو میکشی گذشته تموم شده منم گفتم عرضه نداری به مامانت بگی بازنم کار نداشته باش درحالی ک هی ب من گیر میدی فلان حرفو نزن مامانم ناراحت میشه بعد یهو حمله کرد بهم با لگد زد گردنم منم عصبانی شدم جیغ زدم بهم فحش داد هی اون گف من گفتم بعدش...

برداشت واسه مامانم پیام داد که اره دخترت اینجوری اونجوری کلی چقلی کرد اخر گف بیاید ببریدش نه من اونو میخام نه اون منو😭الان بابام داره میاد ولی ازدعوامون خبر نداره و به حساب تفریح میرم الان موندم نکنه واقعا جداشیم؟اخه ی بچه دارم و خودشم دوسش دارم ازحق نگذریم بخاطرم خیلی کارا کرده

ای کاش دهن به دهنش نمیزاشتی معلومه رو مادرش حساسه

اخه فشار اومد بهم هی میگف لباستو عوض کن میگفتم راحتم دوباره میگف یا میگف ب بچه غذا دادی ؟سیر شد؟اونو نده اینو بده فلان کن

برو. فعلا هیچی نگو. بعد برگرد. یه مدت زیاد صحبت نکن تو خونه.

مادرشو چون توضیح ندادی چی میگه، نمیشه فهمید مقصر کیه.

فعلا این زندگی رو جمع کن، بعد بقیه‌شو میشه درست کرد.

فحش هم نده اینجور وقتها که بزنه تو و عادت بشه بینتون. خیلی کار زشتی کرد همسرت. همون‌طور که تو فحش دادنت اشتباه بود

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
برو. فعلا هیچی نگو. بعد برگرد. یه مدت زیاد صحبت نکن تو خونه. مادرشو چون توضیح ندادی چی میگه، نمیشه ...

همش گیر میده بهم مثلا پیش دایی همسرم میگه مانتو نپوش تیشرتای منو بپوش راحت باش منم نامحرم حالیمه راحت نیستم اون گیر میده ک نه عوض کن یا میگه بچه چاق نیس رفته کاکاعو گرفته میگا بزار هله هوله بخوره چاق شه

یا پشت سرم کلی چرتو پرت گفته مثل پسرمو لاغر کرده خون پسرمو کرده تو شیشه رونیه و ...

اخه فشار اومد بهم هی میگف لباستو عوض کن میگفتم راحتم دوباره میگف یا میگف ب بچه غذا دادی ؟سیر شد؟اونو ...

ببین بعد از زایمان و تو بچگی بچه‌هامون، همه نظر میدن. بخشیش هم درسته‌ها ولی میره رو اعصاب آدم. منم اعصابم داغون میشد. حتی از مادرم.

پس بدون درد مشترکه و حتی رفتار مشترک مادرا و مادرشوهراس.

شاید خودمون هم بعدا اینجوری بشیم.

چیزی نبود که سرش انقدر غر بزنی. اگرچه میدونم این رفتار خیلی آدمو عصبی میکنه.

ببین بعد از زایمان و تو بچگی بچه‌هامون، همه نظر میدن. بخشیش هم درسته‌ها ولی میره رو اعصاب آدم. منم ا ...

اخه خودش هی میگه به مامانم نگو غذا زیاد خوردم حالت تهوع گرفتم بهش برمیخوره ناراحت میشه منم گفتم خب چطور به من میگی به اونم بگو 

همش گیر میده بهم مثلا پیش دایی همسرم میگه مانتو نپوش تیشرتای منو بپوش راحت باش منم نامحرم حالیمه راح ...

همه‌ش بده و اشتباه. با ادب تمام، بدون اینکه صورتت یا حتی لحنت عوض شه، خونسرد خونسرد بهش بگو مامان من ناراحت میشم، لطفا دیگه بهم نگید چی کار کنم چی کار نکنم.

سعی کن جلوی همسرت هم بگی یا پدرشوهرتو یکی باشه بشنوه بد نگفتی. حتما این جمله رو هم بگو که میدونم قصدتون خیره، ولی من اذیت میشم.

من این راهو رفتم، بعد از تمام اشتباهاتی که کردم. راحت شدم خواهرجان. آدم حرفشو فقط باید به خود طرف و با ملایمت بزنه