2777
2789

با هر قدم خاطرات بر سرم آوار می شد

من دختر ضعیفی نبودم ولی نابودم کردن

تبعیض..

یه جمله به اسم پسر داشتن نابودم کرد

من جرم نکردم فقط پسر نبودم..

(گذشته)

دست بر گوشم گذاشتم تا داشون در مغزم نپیچه، زندگیم شده بود دعوا های بی جهت چون بابام پسر نداشت و به خاطر تعنه های عموهام هیشه خونمون دعوا بود

سر این قرضیه بابام با اینکه شغلش پر پول بود ولی استعفا داد و همش رو هزینه کرد..

سر مسافرت های خارج اونهم بیرون از خانواده، موقع نماز همیشه مامانم برای پسر دار شدنش دعا میکرد و منو خواهرام نابود میشدیم

دختره کاملا اجازه داده اما با تغییر اسم و مشخصات

بعد از هر متنی که میزارم لطفا ۴ الی ۵ دقیقه مهلت بدین تا تایپ کنم♡

@دخترآلبالو  

ببین بچه خوشگل، مردونگی به کلفتیه بازو نیس، به محکم بودن زیپ شلوارته...!

آخ جون داستان🌻

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون روزها تو اوج نوجوونی تنها هدفم این بود ثابت کنم موفقیت زن و مرد یکسانه اما امان از مسخره کردن های خواهرام 

بالاخره تاثیرش رو گذاشت

نمره هام افت کرده بود و به شدت حساس شده بودم حتی برای نشستن روی میزم روش دستمال میکشیدم

همه این مسخره کردن ها منتهی شد به خودکشیم

هر کار میکردم بازم میرسید به زنده موندم اما با کمک یکی از معلم هام تا یک سال اعتماد به نفسم برگشت شده بودم دختر سابق و برای عملی کردنش هدف بعدیم شد رشته حقوق 

پشت کنکوری بودم و به شدت درس میخوندم 

ببین بچه خوشگل، مردونگی به کلفتیه بازو نیس، به محکم بودن زیپ شلوارته...!