2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

64 بازدید | 3 پست

من نمیتونم زود صمیمی بشم و تو جمعی هم قرار بگیرم نمیتونم تو بحث شرکت کنم این مسئله باعث شده خیلی کمرنگ ظاهر بشم یه دوست دارم خیلی خیلی باهاش صمیمی ام و۷ساله باهم دوستیم اگه اون نباشه من خیلی تنهام مشکل اینجاست که اون وقتایی که دورش شلوغ میشه انگاری منو فراموش میکنه تو این چند روز که بهش زنگ میزنم جواب نمیده اخه یه خورده سرش شلوغه یا دیر جواب پیام میده به نظرتون چیکارم کنم این مشکلاتم حل بشه؟خیلی دوست دارم با افراد مختلف معاشرت کنم ولی نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر تو جمعا شرکت کن حتی خودتو مجبور کن و شعی کن تو هر بحثی نظر بدی چ درست چ غلط تا کم کم روت باز شه و خجالتت بریزه

اینکه ب دوستت انقد وابسته ای خیلی بده و تو زندگی آیندت خیلی تاثیرمنفی میزاره.

این اخلاقتم برای زندگی متاهلیت اصلا خوب نیست و فقط خودت اذیت میشی

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪