2777
2789

سلام خدمت اعضای محترم نی نی سایت

مدتها پیش قرار بود این مطلب رو بذارم ولی گرفتاری هایی پیش اومد که وقت نمی کردم 

خود منم مثل شماها سالهای زیادی دنبال انواع روشهای کسب درامد اینترنتی بودم.ولی روشها به جایی نمی رسید.مثلا طرف میگه فروشگاه بزنید بازاریابی کنید.زیرمجموعه بگیرید.همکاری در فروش انجام بدید...اینا به زبون راحته ولی هزار مکافات داره.شغل های دیگه هم که مفتش نمی ارزه و کلاهبرداری توشون زیاده.نه همشون ولی اکثر استخدام ها مث تایپیست و نویسندگی و... که پولی هم نمیدن.استخدام های دیوار و ... هم که تا برسی حداقل 20-30 نفر درخواست دادن.ولی مدتهاست بی دردسر مشتری،بی نیاز ار تمام این مجموعه ها که در نهایت فکر جیب و سود خودشون هستن من مشغول درامد اینترنتی هستم.دوستان از اولش بگم این درامد اولا که حلال حلاله چون قراره خودت وقت بذاری و فعالیت کنی..دوم اینکه وعده میلیون نمیدم.در حد خرج خودتون و بسته به فعالیت اگه متوسطه تو یه ماه 500 هزار رو در میارین.دیگه بسته به فعالیت خودتون بیشتر و کمتر هم میشه..شاید بگین 500 هزار؟بله چون خیلیا الان نمیتونن بیرون کار کنن.و دوم اینکه برای بعدها برنامه داریم.این مبلغ بعدها خیلی بیشتر میشه.اگه مبلغی در همین حد میخواین بیاین خصوصی تا به گروه اضافه بشید.اونجا مرحله به مرحله یادتون میدم چکار کنید.خواستم تو این اوضاع کمکی باشم به حال عده ای که هیچ درامدی ندارن../پس تشریف بیارید شخصی تا من گروه رو معرفی کنم.

نکنه شرکت نفیس 😫😫

یا شرکت پنبه ریز😫

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه شرکت نفیس 😫😫 یا شرکت پنبه ریز😫

نخیر اصلا

اتفاقا یکی از فعالیت های من اطلاع رسانی درباره همین شرکتهای دوزاری هست

اینا..یونیک فایننس..

از بس روشهای کلاهبرداری اومده واقعا سخته اعتماد ولی مطمئن باشید ضرر نخواهید کرد.شما تشریف بیارید گروه اگه روشها بد بود سریع گروه رو ترک کنید و چند تا فحش هم به من بدید و برید.  

بیشه میشه توضیح بدید🤔

درامد ما با فعالیت تو سایتها هست.درامد دلاری...شاید بگید همه جا از این روشها ریخته.بله ولی اونا یه توضیح کلی میدن و میرن.برای خیلیا سوالات زیادی پیش میاد و نمیتونن کار کنن.من تو گروه از صفر تا صد راهنمایی می کنم .خودم انجام میدم و نحوه انجام و سندهای برداشت رو هم میذارم.هر سوالی دارید هم تو گروه بپرسید .بعد مدتی راه میفتین.بقولا ماهیگیری یادتون میدم.