2777
2789

شربت زوفا عسلی 

شیر گرم با عسل 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت کوتریموکسازول بخور عالیه خیلی خیلی خوبه من ب هر کسی هم گفتم راضی بودن.ولی ی کم گرونه دو بار بخوری دیگه احتیاجی نیست

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

عزیزم روغن سینوزیت یاروغن به از عطاری تهیه کن قفسه سینه روزی چندبارباهاش ماساژ بده خیلی موثره.سیب آب پز کن گرم بخور چهارتخم با آبجوش هم خوبه.امیدوارم سلامت باشید همیشه

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
شربت کوتریموکسازول بخور عالیه خیلی خیلی خوبه من ب هر کسی هم گفتم راضی بودن.ولی ی کم گرونه دو بار بخو ...

برای کرونا هم خوبه؟چنده؟ حدودا؟انقداین مدت پول سرم و کوفت و زهرمار دادیم رفتیم زیرقرض

عزیزم این شربت برای بهبودسرفه های من خیلی مفیدبود قیمتش یادم نیست اما نباید زیادباشه

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
مرسی موقع کرونا استفاده میکردین؟

بله عزیزم