2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 138 پست
دختره رو میشناختی ؟

نه 

نمیدونم کجا دیده بود شماره ش رو گرفته بود 

دختر اهل جای دیگه بود

وقتی فهمید زنشم کلی عذر خواهی کرد

شوهرم بهم گفت دیگه از این کارا نمیکنه ولی دیروز چت های قدیمی 98 رو دیدم دوباره بهم ریختم 

ولی به روش نیاوردم نمیدونم بهش بگم یانه 

مادرم پارسال شهریور فوت شد 😢توی بدترین روزهای متوجه شدم قول داد بهم 

ولی اصلا نمیشه قبول کرد نمیشه اعتماد کرد 

البته قبل اینکه پیامشو ببینم خوب بود اصلا از فکرم خارج شده بود قضیه پارسال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم پدرم هم مادرم فوت شدن 

خیلی احساس تنهایی میکنم 

اگر از پارسال ترک نکرده باز هم چت میکنه دعا میکنم بدترینها براش اتفاق بیافته 

من تنها پشتوانم اونه نباید اینطور کنه

نمیذاره بینیمو عمل کنم مژه وناخن بذارم خودم چهرم معمولیه چشمای عسلی درشت موهای لخت مشکی دارم نمیذاره ...

توفقطططط خوش باش ومغرور باش مطمئن باش همه اونایی ک باهاشون میپره براش ارزشی ندارن توفقط خرج کن بهترین غذاهارومصرف‌کن بهترین مکملها روبخر انواع محصولات راقبت ازپوست روبخر 

یادبگیر بهترین لباس وغذا ماله توباشه ن شوهرت وبچه هات

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
اسی جان همسرت چند ساله بود اونموقع

البته اول ازدواج ۲۳بود من دوسال بعد شروع خبانتشو فهمبدم ۲۵بود ...همیسه بهم میگه من چقد ناشی بودم زود لو رفتم بهم میگه توکاراگاه خوبی هستی 

الان دیگه ۴سالی میشه هیچی نمیگه ولی اونموقع که من به روش اوردم اولاش انکارکرد ولی بعد دید منم قاطی ک ...

چقد عوضی 

خدا لعنتش کنه

بچه هاتون چند سالشونه؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
نه  نمیدونم کجا دیده بود شماره ش رو گرفته بود  دختر اهل جای دیگه بود وقتی فهمید زنشم کل ...

خدابیامرزه مادرتونو جاشون بهشت باشه ...بمیرم برات چه روزای بدی ادم حس میکنه خیلی تنهاست با اون کارشوهرت هم خیییلی دلت شکست ادم پیش خودش میگه بجای اینکه شوهرم پیش من باشه منودلداری بده رفته بایکی دیگه چت کرده ...خداروشکر که فقط درحد چت بوده 

به روی خودت نیار اصلا ...عادی رفتارکن خودتو ذهنتو مشغول کاردیگه ای بکن کنکاش نکن ... نذار قبحش بریزه حداقل یایا مدت صبر کن مطمین بشی خبری هست یانه 

خدالعنت کنه زنای هوس بازی ک بقول شوهرشما مفت خودشون رودراختیار آقایون میزارن..نگید مرد قبول نکنه چون فیزیولکژیک مردبازن فرق میکنه وتوجامعه ای پسرای ما پرورش داده شدن ک مرد هرکاری کنه اشکال نداره

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
من هم پدرم هم مادرم فوت شدن  خیلی احساس تنهایی میکنم  اگر از پارسال ترک نکرده باز هم چت ...

عزیزدلم خدارحمتشون کنه ...خیلی تنهایی پس امیدوارم اشتباه کردا باشی وشوهرت اونطوری نباشه وشکت بی مورد باشه 

توفقطططط خوش باش ومغرور باش مطمئن باش همه اونایی ک باهاشون میپره براش ارزشی ندارن توفقط خرج کن بهتری ...

همش بهم میگه توزن منی توپیش منی توارزشت بالاتره میگه اگه اونابرام مهم بودن که الان اونازن من بودن نه تو میگه تونجیبی قلبت پاکه مهربونی وازسرمن زیادی ای ...ولی حرفاش برام ارزشی نداره ...سعی میکنم همه ابنایی که گفتی رو انجام بدم به خودم عزت نفس بدم 

خدابیامرزه مادرتونو جاشون بهشت باشه ...بمیرم برات چه روزای بدی ادم حس میکنه خیلی تنهاست با اون کارشو ...

دیگه از پازسال بیخیال شده بودم رفتارش با من خیلی خوبه

همش ابراز علاقه میکنه

ولی چت سالهای قبل رو که دیدم دوبارا بهم ریختم 

حالا قصد بارداری داشتم خیر سرم 

خیلی ناراحتم

دوروزه باهاش حرف نمیزنم اصلا نمیپرسه چی شده 

دلم میخواد بهش بگم اکانتم پریده یه اکانت دیگ جاش اوند بیا اکانتم رو بیار 

میخوام گندشو بیینه که فهمیدم 

اگر نگم میترکم 

نمیدونم چیکار کنم 

خدالعنت کنه زنای هوس بازی ک بقول شوهرشما مفت خودشون رودراختیار آقایون میزارن..نگید مرد قبول نکنه چون ...

اره میگه بخاطر اینکه باهام باشن بهم کادوهم میخرن !! خدالعنتشون کنه هم دخترای هرزه رو هم مردای آشغال تنوع طلب رو 

اره میگه بخاطر اینکه باهام باشن بهم کادوهم میخرن !! خدالعنتشون کنه هم دخترای هرزه رو هم مردای آشغال ...

اره متاسفانه دخترعموم میگفت واسه شوهرم خرج میکنن لعنتیاااا