2777
2789
عنوان

خیانت

2069 بازدید | 138 پست

دوستان من این کاربری رو درست کردم تا شناسایی نشم میخوام برای اونایی که به همسرشون شک دارن وحس میکنن خیانت میکنن بگم که خواهش میکنم اشتباه منو نکنید(وگرنه پرروترمیشن هیچ ترسی ندارن ومحتاط تر رفتارمیکنن ) تاوقتی که مدرک جمع نکردید هیچی به روی خودتون نیارید ...حتما تعقیبش کنید عکس بگیرید از خودشون پیاماشون وقتی مطمئن شدید،  حالتون بدنشه میدونم خیلی کارسختیه ولی عادی رفتارکنید  تا وقتی که مدرک جمع کنید 

ممنون 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییی🥺💔🚶‍♀️

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️
کاملا درسته  ولی کیه که صبرکنه و یهو قاطی نکنه

خیلی سخته اون لحظه خونسرد باشی ولی کاش قبل قاطی کردن به بعدش فک کنن اون لحظه ...وگرنه مثل من دیر متوجه اشتباهشون میشن 

نمیدونم خیانت خیلی بده

خیییلی 😔😔😔من همیشه تاپیک خیانت که میخوندم هزاربار برام زنده میشد خاطرات تلخم ولی بخاطر اینکه شناسایی نسم تعریف نمیکردم وچیزی نمیگفتم 

چرا جدا نمیشی ؟

دوتابچه دارم خانوادم توروستازندگی میکنن ازلحاط مالی ضعیف هستن استقلال مالی ندارم چند باربه طوهرم گفتم خونه جدابگیر ولی هم شوهرم هم بابام نمیذارن جدازندگی کنم 

کل مهریه اتو بذار اجرا تا بفهمه یه من ماست چقدر کره داره

مهریه ام کلا ۳۰تا سکه اس ...شوهرم یباربهم گفت من ۱۰برابر مهریتو میدم فقط جداشیم من نتونستم چقد بدبختم اخه