2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای خواهرم سوخت واقعا🙂

969 بازدید | 61 پست

من ۱۷ سالمه کلاس یازدهمم امسال و ی خواهر دارم کلاس نهمه

هی من میدیدم این دختر ی چیزیش هست نگو چهارشنبه نماینده کلاس گفته کسانی که میخوان برن مدرسه تیزهوشان و نمونه دولتی بهم پیام بدن تا اد بشن

بعد یک روز خواهرم پیام داده که ببخشید چرا من رو اد نکردید نماینده هم گفته فقط کسایی که خانم ( معلم ریاضی شون صلاح دیده اد میشن

حالا کلاس هفتم و هشتم بهش ۱۷ داده ریاضیو ولی بقیه ۱۹ و ۲۰ حالا میگ آجی فکر نکنم امسال بذارن من مثل تو برم رشته تجربی و حتی انگیزمم از دست دادم برای مدرسه نمونه

.

کمتر درس میخونه و بیخیال شده از اون روز توروخدا بگید چیکار کنم بخدا همین ی خواهر و دارم واقعا طاقت ندارم همینطوری اجازه بدم انگیزش و هدفش نابود بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشتت چیه؟

تجربی

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

یاد خودم افتادم ☹️منم نمره ریاضی و فیزیکم کم شد قبولم نکردن رفتم هنرستان

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

والا مام رفتیم تیزهوشان تجربی فک کردیم کباب میدن نگو خر داغ کرده بودن😏

بگو برع پی علاقش .تجربی مگه نذری میدن همه یورش بردن سمتش

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

مرده شور معلمشو ببرن خیلی درس می دن  واقعا که 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

معلم ... من نمیفهمم معلمن یا جلاد بگو بدرک بذارید کلاس و کتاب براش بخرید قبول بشه

به خدا درسخون مودب همه درساش ۲۰ و ۱۹ حالا داره جلو چشمام ذره ذره آب میشه🙂 تمام انگیزش از دست رفته چیکار کنم آخه