2777
2789

سلام دوستان . سیکل میکرو هستم امروز دوازدهمم بود ۶ . ۷ تا فولیکول خوب داشتم ‌ . میخام بدونم ممکنه تو پانکچر تعدادشون بیشتر شه ؟ یا همین میمونه ؟ کسی بوده مثلا تو سونو بهش گفته باشن ۵ تا داری روز پانکچر بیشتر داشته باشع ؟

من تعداد فولیکولم زیاد بود. موقع سونو دهنه دکترا بازمونده بود. اما روزه عمل پانکچر ۱۶تا تخمک.گرفتن  فقط سه تا جنین تشکیل شد

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار شدی با همونا عزیزم؟

نه راستش  چون هایپرشدم فعلا انتقال ندادن.دکترم دوماه استراحت داده. ازبخت بدم  اندومتریوز دارم. احتمالا بازم برم مراحل اولیه ی ای وی اف رو.شروع کنم

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
نه راستش  چون هایپرشدم فعلا انتقال ندادن.دکترم دوماه استراحت داده. ازبخت بدم  اندومتریوز د ...

هوووف مث منی پس . منم دفه قبل ۶ تا داشتم ک دوتا جنین تشکیل شد همونام نگرفت 😔 ایشالله واسه تو بگیره ب امید خدا

هوووف مث منی پس . منم دفه قبل ۶ تا داشتم ک دوتا جنین تشکیل شد همونام نگرفت 😔 ایشالله واسه تو بگیره ...

خدا کمکمون کنه. واقعا خیلی سخته. انشالله توام نتیجه بگیری

سلام عزیزم.

بله ممکنه الان چندتا هم ریز بوده باشه و روزهای دیگه دیده بشه...

ولی تعداد مهم نیس، مال من خیلی زیاد بود ولی روز پانکچر ۴ تا درومد و اونا هم کیفیت نداشتن متاسفانه.

الانم منتظرم پریود بشم سیکل جدید شروع کنم.

راستی  دارو چی مصرف کردی ؟هزینه ش چند شده؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام عزیزم. بله ممکنه الان چندتا هم ریز بوده باشه و روزهای دیگه دیده بشه... ولی تعداد مهم نیس، مال ...

دارو ک تا دلت بخاد مصرف کردم واسه پانکچر ولی سیکل انتقالم هر دفه کنسل شد اعصابمو بهم ریخت ۴ تا جنین برام تشکیل شد ک هنوز انتقال ندادم