استفاده کننده از مطالب این تایپیک خودش مسئول تصمیماتشه من اینجا نه میگم به این دکترا مراجعه کنید و نه میگم که مراجعه نکنید اینقدر اعصابم از دیدن تبلیغات کذب خورده که فقط هر چی تبلیغ زیرپوستی دیدم رو اینجا می نویسم تا هم خودم بتونم بعدا استفاده کنم هم اینکه دیگران اگاهانه تر انتخاب کنن
تکراری ترین ای دی های تبلیغ کننده دکترای بی سواد و بی وجدان :
حاجیه کریمی : تاریخ عضویت 8/11/97
farnazfar : تاریخ عضویت 25/6/98 ---- این یه متن تکراری داره که فقط مشخصات هویتی دکترا توش متفاوته
دکترایی که بازار تبلیغاتشون حسابی اینجا داغه و ناراضی دارن
ریه : عزیزالله عباسی /عباس فدایی/ باقرافشار/نادر رضايى /دكتر زحمتكش / اسماعیل ایدنی / اردا کیانی / علیرضا اسلامی نژاد/ اردا کیانی/ رنیما پروانه / روزبه نقشین/پیام طبرسی/ارشادی / زحمتكش / دکتر عابدینی اینو خوندم که نوشتن اغلب مریضا زیر دستش میمیرن تو مسیح دانشوری این متنی هست که در موردش نوشته شده : من سالیانی بخاطر مادرم دنبال دکترای ریه و درگیر بیمارستانهای مختلف بودم. بهترین دکتر مسجدی هست بیمارستان کسری، و دکتر داوود منصوری اگر عفونت ریه دارن... وغیر اینها بقیه مطمین نیستن ،ریه جای حساسی هست و کترا سرشون شلوغه. به هیچ عنوان بیمارستان دانشوری نبرین کشتارگاههه فقط برای پیوند خوبه. دکتر عابدینی هم افتضاحه میکشه مریضهاشو من خیلی هارو دیدم زیر دستش از بین رفتن متاسفانه اکثر مریضها رو اول که میرن اون بیمارستان دست این دکتر بی وجدان میدن. اصلا دقیق برسی نمیکنه فقط دو تا قرص و اسپری میده ، زنده میبری بیمارستان مرده تحویل میده. حتی صدای دکترای همکارشو درآورد تو اون بیمارستان حرف و نظر هیچ دکترای همکارشو قبول نداره/
گوارش:
یه متن دیگه از تجربه ناخوشایند با یه دکتر دیگه :
تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینکه به دکتر خطیبیان مراجعه نکنید.به عنوان کسی که بیمار ایشون بودم و از راه دور نزد ایشون میرفتم همیشه کاملا" مشخص بود که برای درمان بیماری کرون من ایشون بر حسب آزمون و خطا پیش میرن و متاسفانه در این آزمون و خطا احتمال هر چیزی برای من بیمار وجود داره! بیماری که پزشک قبلیم کاملا" جلوی پیشرفتش رو گرفته بود ایشون در عرض کمتر از یک سال کاملا" باعث شدند که پیشرفت شدید داشته باشم و الان در صدد تغییر پزشک خودم هستم
این چند تا دکتری که مینویسم تایپیکا رو پر کردن با تبلیغاتشون و ناراضی زیاد دیدم ازشون :
هوشنگی / وصدرالدینی / کلانی /طاهری / صادقی
اینم یه تعداد دکتر دیگه : رکسانا عباسی/ مژگان فروتن /نداف کرمانی/دکتر تقوی / بابایی/ ایمانزاده/ هوشنگی _طاهری _یوسف پور /کلانی/صدرالدینی /صادقی / امیر سعید صادقی/ مرتضی میر سلیم / محمد رضا عباسی/کسانا عباسی/ایمانزاده/کلانی /زهرا هنرکار/
متنهایی از چند تایپیک :
فقط درکلینیک عرفان به دکترتاروردیزاده مراجعه نکنید که بی سوادترین دکتراونجاس.هیچی بلدنیس
دکتر محسن امینی/ ندا شایگان /پانته افارسی / امیر سعید صادقی/ پانته ا تاجیک
دکتر حاجی حسینی اصلا دکتر خوبی نیست