2777
2789
عنوان

اونایی که عاشق خودشون هستند بیان

180 بازدید | 20 پست

من از خودم متنفرم چون مشکل جسمی دارم یه کوچولو کلی هم روانشناس جورواجور رفتم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم خسته ام نمیدونم چیکار کنم

تو ارزشمند ترین آدم زندگیتی🧡🥰

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل جسمیت چیه؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یادت بیاد کی همیشه کنارت بود وقتی همه رفته بودن 

قیافه بچگی هات وقتی گریه میکردی یادت بیاد چشمتو ببند خودتو ببین چه اشفته و‌گریون نشسته وقتی که دوسش نداری 

اگه همه بهش بدی کردن تو نکن 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

تو بی نقص ترینی مستنداتی ببین یادمه یه بار ماه عسل یکی اورده بودن که کلا دست نداشت یه انگشت کتفش داشت و پا نداشت شکم و سر بود🙂اما زندگی عادی داشت چنتا بچه و خوشبخت ترین بود

روانشناس و بیخیال خودتی که میتونی حال خودتو خوب کنی هر لحظه به خودت انرژی مثبت بده بگو خوشگلم و... 

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

منم همینطور 😂😂

ولی وقتی جلو شوهرم می ایستم اعتمادم میره بالای صد چونکه اون رنگ پوستش تیرست و هیچ معنی خوبی نداره و من رنگ پوستم سفیده و چشام سیاه و قد بلند چش درشت خوشکل هم هستم خیلی ذوق زده میشم😑😂🥂

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......

من از بچگی عاشق خودم و جسمم بودم 😅

اول با آدمایی رفت و آمد کن که دید مثبت به رندگیشون دارن ، به آینده امیدوارن و خلاصه آدمای انرژی مثبت .

اینقدر نگو چرا من فلان مشکلو دارم و این حرفا . روش من اینه که اگر حال ندارم اصلا به اون چااش تو زندگیم توجه نمیکنم مثلا یه بار حوصله درس نداشتم واسه امتحان درس نخوندم و اون درسو افتادم 😅 به هیچ جامم نبود 🤣

بالخره مشکلات میان و میرن مهم اینه که حال من خوب باشه 😊  گاهی موسیقی گوش کن من هایده و شجریانو خیلی دوست دارم . رپ کمتر گوش میکنم 

بعدم دورو برتو نگاه کن ببین چقدر خدا بهت لطف داره 🤩🤩خدا  رو شکر کن . با زبون خودمونی و راحت با خدا صحبت کن . 

اینا کارایی هستن که من انجام میدم . علاوه بر اینکه سنگ هم از آسمون بباره من نمازمو میخونم 🤗 

ALL IS ONE 💖!
یکمی گردنم رو نمیتونم صاف نگه دارم بقیه جاهام سالمه

با گردنبند طبی قابل درمان نیست؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی