2777
2789

کسی هست نینیش حساسیت به پروتئین گاوی داشته باشه؟پسرم ۸ ماهشه و حساسیت به پروتیین گاوی داره شبا تند تند بیدار میشه ...میخواستم بدونم علتش حساسیتش هست؟باید چکار کنم...نیم ساعت یکبار بیدار میشه

بایدچیزهایی که گاوی هستش نخوری.فقط گوسفندی بخور

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

اگه بچت شبا بیدار میشه یعنی سیر نمیشه یا دل پیچه رعایت نکردن رژیم رو داره.

رژیم رو سفت و سخت رعایت کن که انشالله هر چه زودتر ب چت خوب شه.

و اگه سیر نمیشه زیر نظر پزشک شیر خشک بده.شیرهای مختلفی هست ولی بهتره زیر نظر دکتر باشه .

بچه منم همین مشکل و داشت این قد اطرافیان پیشنهادی عجیبی واسه تغذیه و شیر میدادن.ولی من سر سخت رژیم و خوب رعایت کردم .الان چند وقته دارم بیسکوییت کیک و شکلات بهش میدم میخوره خدارو شکر حالش خوبه.

هنوز نتونستم خود لبنیات رو امتحان کنم.

الان ۲ سال و ۹ ماهشه

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچت شبا بیدار میشه یعنی سیر نمیشه یا دل پیچه رعایت نکردن رژیم رو داره. رژیم رو سفت و سخت رعایت ...

بعد چه مدت از رعایت رژیم خوابشون خوب میشه؟شیرم کافیه براش سیره...خیلی وقتا ک بیدار میشه میخوام شیرش بدم نمیخوادش

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد  بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد  بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده