2777
2789
عنوان

شام امشبم +عکس

299 بازدید | 18 پست

اینم شام امشب من جاتون خالی خیلی معرکه شده بالیموترش وسبزی خوردن😋

من سوپ رو سبزی میخورم😬😂

شماچه عادتایی دارین که برا بقیه عجیبه؟؟.

شام امشبتون چیه دوس داشتین عکسشم بذارین...راستی من اینجوری ساده درست میکنم ولی واقعاعالی میشه شماچجورسوپ میذارین؟؟؟

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

ای مردم

سوپ شام نیست 😁😁

نوش جان

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای مردم سوپ شام نیست 😁😁 نوش جان

منم تنهاباشم درست میکنم..شوهرم اصلا دوس نداره سوپ وآش...اونقدری درست میکنم ومیخورم که میترکم دیگه جا نمیمونه😂

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
 خدایی جای من یه کاسه پــــُـــر بخور ینی عـــاشق سوپم، الان حسش نیست درست کنم، نوش جونت عزیزم

قربونت..منم ۵گذاشتم.الان آماده شد

چیاریختی مرغ نداره

نه گوشت گوسفند داره ولی...من سوپ با مرغ ندوس