2777
2789
عنوان

باردارم ولی قرص..

191 بازدید | 15 پست

دوستان من تازه فهمیدم ک باردارم و الان ۱۰ هفته هستم، متاسفانه قرص اسپیرونولاکتون رو یکماه اول بارداری مصرف کردم الان خوندم ک خیلی ضرر داره برای جنین و ممکنه مجبور به سقط بشم.. شما اطلاعی دارید راجب این موضوع؟

پسرام دنیام💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص هورمونی

انشاالله که چیزی نشده ولی هفته ۱۲ که شدی سونو غربالگری بده با آزمایش

اگه هم هزینه سلفری میتونی بدی به نظرم یه آزمایش سلفری بده خیال خودتو راحت کن

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
انشاالله که چیزی نشده ولی هفته ۱۲ که شدی سونو غربالگری بده با آزمایش اگه هم هزینه سلفری میتونی بدی ...

مرسی عزیزم

۱۲ هفته فقط برای سندرم داونه 

باید تا سونو آنومالی صبرکنم 

پسرام دنیام💖

مرسی عزیزم ۱۲ هفته فقط برای سندرم داونه  باید تا سونو آنومالی صبرکنم

نه تیروزومی هم مشخص میکنه

ولی اگه سلفری بدی هفته ۱۱ همه چی مشخصه حتی جنسیت

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
مرسی عزیزم ۱۲ هفته فقط برای سندرم داونه  باید تا سونو آنومالی صبرکنم

بهتره دکترت برات تصمیم بگیره عزیزم، فعلاً تا نرفتی پیش پزشکت هیچ کاری نکن. اون بهتر میدونه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

یعنی ۸ هفته بودی نفهمیدی بارداری؟

آخرش چطور فهمیدی بارداری؟

پریودیت قطع نشده بود؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد