2777
2789

نه ربطی نداره عزیزم 

ولی مثلا جاریو برادر شوهر من زیادیییی دیگه مذهبین یه سری افکار مسخره دارن به طور مثال واکسن نزنیم گناهه میخان مارو کنترل کنن فلان اینا یا مثلا برادرشوهرم همه ی حقوقشو میده پدرشوهرم درحالی ک تو خونش فقط یه دونه قالی داره تمامممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا جامعه هم نگاه کنید میبینید تو این قشر زندگی و خانواده تداوم‌بیشتر داره و ریشه اش محکمت تره  ...

من خودم مذهبی هستم ولی خب فک و فامیلمون همشون به اصطلاح ازاد هستن 

اینکه میگید طلاق نیس خب دلیل محکمی برا خوب بودن زندگیای مذهبی نیس همینجا میبینیم طرف رندگیش رسما داغونه ولی طلاق نمیگیره 

ولی از خوشبخت بودنشون مطمئنید؟

منونامزدم هردو مذهبی هستیم اخلاق ورفتارامون هم باهم جوره وکلا تفاهم داریم اما خب به دلایلی تصمیم گرفتیم دیگه باهم حرف نزنیم وقطع رابطه کنیم تا عقد ، میترسم خیانت کنه باوجود اینکه ازبچگی عاشقم بوده و به هیچ دختری نگاه نمیکنه🥺🥺 

چندین بار تصمیم گرفتیم حرف نزنیم وقول دادیم اما هربار من باز شروع کردم وطاقت نیاوردم اما این بار تصمیم گرفتیم بلاک باشیم میترسم این محدودیتا فاصله بندازه بینمون ویکی تواین حالت جاباز کنه براخودش. چیکار کنم؟ 

منونامزدم هردو مذهبی هستیم اخلاق ورفتارامون هم باهم جوره وکلا تفاهم داریم اما خب به دلایلی تصمیم گرف ...

اگه مذهبی باشه که وارد روابط ازاد نمیشه که 

فقط عزیزم مطمئن شو که واقعا مذهبی هستن یه وقت مذهبی نما یا متعصب نباشن 

همدیگه رو خیلی دوس داریم ووقتی حرف میزنیم طاقتمون تموم میشه ولی وقتی حرف نمیزنیم راحتیم. چندین بار تصمیم گرفتیم حرف نزنیم وقول دادیم اما هربار من باز شروع کردم وطاقت نیاوردم اما این بار تصمیم گرفتیم بلاک باشیم میترسم این محدودیتا فاصله بندازه بینمون ویکی تواین حالت جاباز کنه براخودش. چیکار کنم؟ 

نسیم جان، آره واقعا مذهبی هستیم وپایبندیم به تمامی محدودیت های اسلام وکلا فرق داریم بابقیه، تنها روابطمون ازطریق چت هست نه باهم بیرون میریم ونه هیچ چیز دیگه ای حتی صدای هم رو هم نمیشنویم یعنی هردو مخالفیم وایشون بیشتر ازمن رعایت میکنن اما خب چه میشه کرد دله وهزار راه رفتنی

ن بعضیا مذهبي نمان فقط از مذهب ریش و پشم یاد گرفتن و اخلاق ندارن یا خانومه فقط یه چادر میپوشه و کلی ...

حقیقتو گفتی

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎