ولی مثلا جاریو برادر شوهر من زیادیییی دیگه مذهبین یه سری افکار مسخره دارن به طور مثال واکسن نزنیم گناهه میخان مارو کنترل کنن فلان اینا یا مثلا برادرشوهرم همه ی حقوقشو میده پدرشوهرم درحالی ک تو خونش فقط یه دونه قالی داره تمامممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منونامزدم هردو مذهبی هستیم اخلاق ورفتارامون هم باهم جوره وکلا تفاهم داریم اما خب به دلایلی تصمیم گرفتیم دیگه باهم حرف نزنیم وقطع رابطه کنیم تا عقد ، میترسم خیانت کنه باوجود اینکه ازبچگی عاشقم بوده و به هیچ دختری نگاه نمیکنه🥺🥺
چندین بار تصمیم گرفتیم حرف نزنیم وقول دادیم اما هربار من باز شروع کردم وطاقت نیاوردم اما این بار تصمیم گرفتیم بلاک باشیم میترسم این محدودیتا فاصله بندازه بینمون ویکی تواین حالت جاباز کنه براخودش. چیکار کنم؟
همدیگه رو خیلی دوس داریم ووقتی حرف میزنیم طاقتمون تموم میشه ولی وقتی حرف نمیزنیم راحتیم. چندین بار تصمیم گرفتیم حرف نزنیم وقول دادیم اما هربار من باز شروع کردم وطاقت نیاوردم اما این بار تصمیم گرفتیم بلاک باشیم میترسم این محدودیتا فاصله بندازه بینمون ویکی تواین حالت جاباز کنه براخودش. چیکار کنم؟
نسیم جان، آره واقعا مذهبی هستیم وپایبندیم به تمامی محدودیت های اسلام وکلا فرق داریم بابقیه، تنها روابطمون ازطریق چت هست نه باهم بیرون میریم ونه هیچ چیز دیگه ای حتی صدای هم رو هم نمیشنویم یعنی هردو مخالفیم وایشون بیشتر ازمن رعایت میکنن اما خب چه میشه کرد دله وهزار راه رفتنی