من چند ماه منتظر بودم ، بعد هر ماه کلی بی بی چک میخریدم که اگه علایمی داشتم سریع چک کنم ، از بس بی بی چک منفی دیده بودم حالم بد میشد ،بعد یه ماه کلی امیدوارم بودم علایم هم داشتم بی بی زدم منفی بود ، از حرص و عصبانیت زیاد با یه خودکار قرمز یه خط دیگه کشیدم 🥲🤭 یعنی آرزوم بود یه بی بی چک دو خط ببینم … که خب به این کارم دو خط شد دیگه 😂😂 درسته الان میخندم ولی یاد اون روزا میوفتم دلم میگیره 🥲
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
منم باخودکار انجام دادم اینکارو🤣🤣🤣🤣یمدتم از بس با شوهرم بی بی چکای منفیو جلو لوستر گرفته بودیم ک ...
عزیزم 😂😂 منم میذاشتم روی لبه ی پنجره ، مثلا ۵ تا ، دیگه واسه خودم سلطان بی بی چک شده بودم هر ماه میخریدم ، بعدم برای اینکه آبروم نره از داروخانه های مختلف میخریدم
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
اگه دقت کنید حدود یک هفته بعد از پاکی ترشحات رقیق و زیاد میشه ، همچنین میل جنسی زیاد میشه دقیقا همونموقع تخمک آزاد وجود داره ، علایم دیگه ای هم هست که تو نت میتونید سرچکنید ، من بلااستثنا متوجه تخمک گذاریم میشم بیشتر هم از ذوی میل جنسی
اره دکترا هم میگن اونایی ک یکم باردار شدنشون طول میکشه بیشترش استرسه،اگه کلا بیخیال بشن حتما میشن.. ...
استرس واقعا سمه ، من باشگاه میرفتم این اواخر فقط تو فکر لاغری بودم حتی با دارو هم باردار نمیشدم دو تا هم تجربه تلخ داشتم ! که یهو دیدم باردار شدم هر چند دکتر میرفتم ولی میرفتم مثل دفهات قبل نمیشم ، هر چند الان هم باردارم استرس های جدید اومده 😂 مهم ترینش سلامت جنین هستش