2777
2789
عنوان

یکی از کارهایی که توی اقدام کردین الان یادش میوفتین میخندین چیه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 50 پست
همه فک میکنن بچه دوس ندارن خوششون نمیاد ولی همین که بچه به دنیاد بیاد بعد میبینن چقد دوست دارن چقد م ...

چ بدونم والا

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
اخه حس میکنم پشیمون میشم

باید امادگی روحی داشته باشی اینجوری ک تو میگی شایدم پشیمون شدی و تحمل سختیاشو نداشته باشی ولی بنظرم سختیاشم شیرینه

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باخودکار انجام دادم اینکارو🤣🤣🤣🤣یمدتم از بس با شوهرم بی بی چکای منفیو جلو لوستر گرفته بودیم ک ...

عزیزم 😂😂 منم میذاشتم روی لبه ی پنجره ، مثلا ۵ تا ، دیگه واسه خودم سلطان بی بی چک شده بودم هر ماه میخریدم ، بعدم برای اینکه آبروم نره از داروخانه های مختلف میخریدم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
چقدر راحت و بی دردسر ، منم بار اول که تصمیم گرفتیم برای بچه دار شدن من با یه بار رابطه وسط سیکل ...

اره دکترا هم میگن اونایی ک یکم باردار شدنشون طول می‌کشه بیشترش استرسه،اگه کلا بیخیال بشن حتما میشن..

منم یه دونه سقط کردم بخاطر تشکیل نشدن قلبش و اونم مطمنم بخاطر استرس بود چون زندگیم جهنم بود و اونم ناخواسته.

ببخشید ازکجا میدونستی تخمک ازاد داری؟ یعنی بلافاصله بعدازتخمک گذاری بود؟ 

اگه دقت کنید حدود یک هفته بعد از پاکی ترشحات رقیق و زیاد میشه ، همچنین میل جنسی زیاد میشه دقیقا همون‌موقع تخمک آزاد وجود داره ، علایم دیگه ای هم هست که  تو نت میتونید سرچ‌کنید ، من بلااستثنا متوجه تخمک گذاریم میشم بیشتر هم از ذوی میل جنسی 

اخه حس میکنم پشیمون میشم

منم بار اول که سریع باردار شده بودم همین حس رو داشتم استرس زیاد داشتم متاسفانه سقط شد بعدش دیدم چقدر جاش خالیه تو دلم 🥲 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
عزیزم 😂😂 منم میذاشتم روی لبه ی پنجره ، مثلا ۵ تا ، دیگه واسه خودم سلطان بی بی چک شده بودم هر ماه م ...

ماکه یمدت میرفتیم داروخانه سر خیابونمون خانومه تا میدید منم میگفت همون همیشکی🤣🤣🤣

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
باید امادگی روحی داشته باشی اینجوری ک تو میگی شایدم پشیمون شدی و تحمل سختیاشو نداشته باشی ولی بنظرم ...

بچه میبینم ضعف میکنم ولی این فکرها هم هس نمیتونم با خودم کنار بیام شوهرمم هی درخواست بچه میکته خخخ

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
والا پسدار که شدم اما خب نمیدونم به این دلیل بود یا نه چون چند کار دیگه هم انجام دادیم

چکارای دیگه ای من دوتا دختر دارم قصد بارداری ندارم ولی میخوام بدونم

منم بار اول که سریع باردار شده بودم همین حس رو داشتم استرس زیاد داشتم متاسفانه سقط شد بعدش دیدم چقدر ...

عزیزم🤗انشالله خدا بهتون سالم و صالحشو بده

اره دکترا هم میگن اونایی ک یکم باردار شدنشون طول می‌کشه بیشترش استرسه،اگه کلا بیخیال بشن حتما میشن.. ...

استرس واقعا سمه ، من باشگاه میرفتم این اواخر فقط تو فکر لاغری بودم حتی با دارو هم باردار نمیشدم دو تا هم تجربه تلخ داشتم ! که یهو دیدم باردار شدم هر چند دکتر میرفتم ولی میرفتم مثل دف‌هات قبل نمیشم ، هر چند الان هم باردارم استرس های جدید اومده 😂 مهم ترینش سلامت جنین هستش 

بچه میبینم ضعف میکنم ولی این فکرها هم هس نمیتونم با خودم کنار بیام شوهرمم هی درخواست بچه میکته خخخ

ان شاالله ی صالح وسالمش نصیبت بشه 

ان شاالله ی صالح وسالمش نصیبت بشه 

فدااای تو عزیزم ممنون