2777
2789
عنوان

یکی از کارهایی که توی اقدام کردین الان یادش میوفتین میخندین چیه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 50 پست
شوهر من شبانه روز سر کار بود بعد میگفت تو‌بچه دار نمیشی !!!  یه روز تا ازسر کار اومد خونه کشید ...

واقعا  این کارو کردی؟ من چرا اینقدر خجالتیم آخه، آفرین به جسارتت

توکل من در همه امور به خدای مهربانم هست، خدایا دستمو بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش حس میکنم بچا دار بشم دوسش ندارم برام مهم نیس نمیتونم از خودگذشتگی داشته باشم نمیتونم مامان خو ...

منم ده ساله ازدواج کردم دیگه دیدم سنم داره میره بالاتر تصمیم گرفتم بچه بیارم من از مسیولیت بچه میترسیدم از اینکه دیگه وقتم مال خودم نباشه ، یا شب و روزمو براش بذارم ، این یه حس طبیعی هستش ، من هم حس میکردم دوست ندارم از خودگذشتگی کنم ولی خب بعد از یه بارداری یهویی و سقط خودبخودی دیگه یکم بهتر شدم ، الانم بازم میترسم خیلی میترسم از مسیولیتش 😰 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
منم ده ساله ازدواج کردم دیگه دیدم سنم داره میره بالاتر تصمیم گرفتم بچه بیارم من از مسیولیت بچه میترس ...

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه و نی نی سالم ب دنیا بیاد از خدا کمک بخاه استرسم نداشته باش برا نی نی ضرر داره

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68