2777
2789
عنوان

چقد من احمقم آبروم رفت

412 بازدید | 32 پست

وااای خدایا دلم میخواد خودمو بکشم نیست و نابود بشم ،آخه چقد خرم،یهویی زد ب سرم گفتم بااااید،همین الان تصویری حرف بزنیم دیروز،موهام باز بود ی پنکک و رژگونه زدم با یه ذره تینت،ولی خب صورتم یخورده جوش و جای جوش لعنتی دارع،مجبورش کردم بیاد تصویری بعد یک سال برای اولین بار ،انقد استرس داشتم گردنم و سینم قرمز شده بود یقه لباسم ی ذره باز بود بهمون لباس رفتم،همشم جلوش گفتم وای قرمز شدم ببین وای صورتم جوش زده،آخههههه😭😭😭بعدم روم نمیشد دوربینو بیارم بالا هی میگفت قشنگ بگیر ببینمت،خاک تو سرم،الان میگه وای چقدر استرس داره دختره اصلا اعتماد بنفس نداره

😭😭😭کااااش بمیرممم🥺🥹😢😥😫😩😫😩😭😫

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما همینجوری نمیرین توی تماس تصویری؟ من تو تماس تصویری مث خر شرکم

منم موهام گره خورده صورتم مف کرده خوابالو درحال صحبت با زندایی فضول

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

😐😐😐

اعتماد ب نفس داشته باش خودتو دوست داشته باش 

آروم باش هیچ پسری ارزش نداره بخاطرش بخوای بمیری😐

هرچی ام بوده تموم شده رفته خودتو سرزنش میکنی و اذیت میکنی استرسی میشی که چی بشه ببین اون پسر اصلا می مونه اونم رابطه لانگ‌