من چند ماه منتظر بودم ، بعد هر ماه کلی بی بی چک میخریدم که اگه علایمی داشتم سریع چک کنم ، از بس بی بی چک منفی دیده بودم حالم بد میشد ،بعد یه ماه کلی امیدوارم بودم علایم هم داشتم بی بی زدم منفی بود ، از حرص و عصبانیت زیاد با یه خودکار قرمز یه خط دیگه کشیدم 🥲🤭 یعنی آرزوم بود یه بی بی چک دو خط ببینم … که خب به این کارم دو خط شد دیگه 😂😂 درسته الان میخندم ولی یاد اون روزا میوفتم دلم میگیره 🥲
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قرص میخوردم بعد همه میگفتن قرص بخوری وقتی بخوای اقدام کنی ۲ماه طول میکشه تا باردار بشی.ما هم بهم ...
چقدر راحت و بی دردسر ، منم بار اول که تصمیم گرفتیم برای بچه دار شدن من با یه بار رابطه وسط سیکل باردار شدم ولی چون آمادگی نداشتم فکر میکردم کلی طول بکشه ، یهوو کلی استرس داشتم و ترسیدم و متاسفانه سقط شد ، بعدش ۱سال و نیم طول کشید تا باردار بشم ، کاش منم سر اولی استرس نمیدادم به خودم
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400