2777
2789
عنوان

یکی از کارهایی که توی اقدام کردین الان یادش میوفتین میخندین چیه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 50 پست
خخخ خخخاز کجا می‌دونستی تخمک فعال داری ..یعنی چی؟ من برای دومی بخوام اقدام کنم از کجا بدونم زمانش ک ...

معمولا یک هفته بعد از پاک شدن یا دوهفته قبل از پریود بعدی تخمک آزاد وجود داره ، از رقیق و زباد شدن ترشحات و میل جنسی میشه فهمیدش

شوهر من شبانه روز سر کار بود بعد میگفت تو‌بچه دار نمیشی !!!  یه روز تا ازسر کار اومد خونه کشید ...

بهت الهام شده بود ؟ 👊🏻😄 چه جالب 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو 

من همش حس میکنم بچا دار بشم دوسش ندارم برام مهم نیس نمیتونم از خودگذشتگی داشته باشم نمیتونم مامان خوبی باشم 

این جوری ک 7ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم دلم میخادا ولی نمیخاد از بابتی😐🤕مشکل دارم؟ 

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
شوهر من شبانه روز سر کار بود بعد میگفت تو‌بچه دار نمیشی !!!  یه روز تا ازسر کار اومد خونه کشید ...

ببخشید ازکجا میدونستی تخمک ازاد داری؟ یعنی بلافاصله بعدازتخمک گذاری بود؟ 

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 

منم باخودکار انجام دادم اینکارو🤣🤣🤣🤣یمدتم از بس با شوهرم بی بی چکای منفیو جلو لوستر گرفته بودیم ک مثلا شاید خط دومو هم ببینیم چشامون لوچ شده بود🤣🤣🤣

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
من همش حس میکنم بچا دار بشم دوسش ندارم برام مهم نیس نمیتونم از خودگذشتگی داشته باشم نمیتونم مامان خو ...

نی نی رو ببینی همه چی درست میشه

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم
من همش حس میکنم بچا دار بشم دوسش ندارم برام مهم نیس نمیتونم از خودگذشتگی داشته باشم نمیتونم مامان خو ...

نکنه توهم می‌ترسی بچه بیاری شوهرت عاشق دخترت بشه😂😂😂🙄🙄🙄🙄

بچه چیزی نیست ک نتونی دوسش داشته باشی...هیچ آدمی رو ندیدم بچه شو دوست نداشته باشه..این یه غریزه ست،،بین آدم و حیوان مشترکه

نی نی رو ببینی همه چی درست میشه

اخه حس میکنم پشیمون میشم

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
من قرص میخوردم بعد همه میگفتن قرص بخوری وقتی بخوای اقدام کنی ۲ماه طول می‌کشه تا باردار بشی.ما هم بهم ...

چقدر راحت و بی دردسر ، منم بار اول که تصمیم گرفتیم برای بچه دار شدن من با یه بار رابطه وسط سیکل باردار شدم ولی چون آمادگی نداشتم فکر میکردم کلی طول بکشه ، یهوو کلی استرس داشتم و ترسیدم و متاسفانه سقط شد ، بعدش ۱سال و نیم طول کشید تا باردار بشم ، کاش منم سر اولی استرس نمیدادم به خودم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

همه فک میکنن بچه دوس ندارن خوششون نمیاد ولی همین که بچه به دنیاد بیاد بعد میبینن چقد دوست دارن چقد مهم هستن 

نکنه توهم می‌ترسی بچه بیاری شوهرت عاشق دخترت بشه😂😂😂🙄🙄🙄🙄 بچه چیزی نیست ک نتونی دوسش داشته باش ...

ن به اینک اونو دوست داشته باشه ن... ولی جدی خیلی درگیر فکرم... اتفاقا شوهرمم دختر میخاد