2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا یک ماه درگیر بودیم و الان بعد دو سه ماه هنوز ضعف داریم و شوهرم بویاییش بر نگشته 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ماخانوادگی گرفتیم من سردردنداشتم ولی مامان وبابام خیلی سردردداشتن مخصوصامامانم تا دوهفته درگیرش بودتقریبا بعدش کمترشدالانم که بیشترازسه هفته شده دیگه سردردنداره

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

من گرفتم بیشتر تب و لرز کردم دکتر چون سنم کم بود آمپول اینا چیزا نداد فقط استامینوفن.  مامان و بابام شدید تر از من بودنن اصلا وحشتناک بود اونا باید روزی یک سرم میزدنند.مادربزرگم که بیمارستان رفت الان خدا رو شکر همه خوبیم این قضیه ماله ۲۱ مرداد هست

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
من یکسره گوشت تو شیشه میزاشتم قرصای تقویتی میخوردم من 5بار کرونا گرفتم

وااای چقدر زیاد انشالا زود بره همه راحت شیم منم یک دوستم ۴ بار کرونا گرفته میگفت دلتا بدتر بود 

شوهرم  وخواهرم وزن داداشم کرونای معمولی گرفتن 

دختر داداشم دلتا.. ..طفلی الان ۶ماه شده هنوز دست وپا درد داره یه ذره راه میره پا درد میگیره سردرد یه جوری قوتش گرفته شد 

خیلی ویتامین وامپول استفاده کرد تا داره کم کم خداروشکر بهتر میشه عناب میگن خوبه شمام استفاده کن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.