2777
2789
عنوان

وای نمیدونم چمه دارم حرص میخورم آخه به من چه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 57 پست
ببین عزیزم آدم نباید بخاطر حرف دیگران زندگی کنه..درسته همه این حرفا هست بقول تو پسرم باشه که نور الا ...

باشه حرفات واقعا خوب بدن از اون اول حرفات تا الان . من خودم با شرایط دانشگاه و ... امسال گفتم به شوهرم بیا تا بچه دارشیم و اینا تازه تا ی هفته باهاش حرف زدم . راضی نشد . منم گفتم پس هر وقت هردومون راضی شدیم بچه دارشیم نمیخوام بچه م بدون رضایت و عقده ای و .. بار بیاد 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات که انقدر دل رحمی روزای خیلییییییییی بدی بود اما خدا روشکر گذشتن

خداروشکر عزیزم . الان چی بچه داری یا نه . 

باشه حرفات واقعا خوب بدن از اون اول حرفات تا الان . من خودم با شرایط دانشگاه و ... امسال گفتم به شوه ...

یعنی میگی بد میگم؟؟؟من میگم ولشون کن ...توهرچی دلیل بیاری برای اونا باور نمیکنمن درک نمیکنن..پس خودت کوچیک نکن خودت حرص نده براشون خوشحال باش ..تابه وقتش اوناهم برای توخوشحالی کنن...

وگرنه بخوای خودت بد نشون بدی خودت بده کردی

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
پسرم با این که نارس بود ولی خدابه من شوهرم لطف کرد اونو به ما بخشید الان هشت سالشه عاشقشم 

خوشحال شدم ایشالله آدم موفقی بشه تو زندگیش عزیزم 

یعنی میگی بد میگم؟؟؟من میگم ولشون کن ...توهرچی دلیل بیاری برای اونا باور نمیکنمن درک نمیکنن..پس خودت ...

نه میگم حرفات عالی بودن 

نه میگم حرفات عالی بودن 

دیگه شرایط اینه عزیزم یکم بهشون حق بده در ظاهر .ولی خودت می‌دونی حق باخودته به وقتش این چرخه می‌چرخه ...پس چه بهتر برات مهم نباشه هرکیم هرچی گفت در مورد جاریت با

خوش رویی خوشحالی کن....گفتم که خودت بده نشون نده...

موفق باشی 🙏🏻❤️

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞