2777
2789
عنوان

وای نمیدونم چمه دارم حرص میخورم آخه به من چه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تفاوت باش  فقط میتونم اینو بگم

بیشتر از این زورم داره همون روز خواهرشوهرم نشست گفت تو بزار حامله بشی ببینم اصلا حامله میشی شاید اصلا بچه دار نشدی مثله مامانت . من تک فرزندم . بعدش پدرشوهرم گفت خودشو قفل کرده 😭😖😖😖

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

بی خیال .دختر خالم هشت ماهش بود  که خالم تااازه به مامانم زنگ زد گفت حاملس فلانی . اولش ناراحت شدم بعدش گفتم بما چه خب مثلا چی به من اضافه میشد اگه از اول میفهمیدم حاملس ؟ هیچی ! 

خداروشکر که بچش سالم به دنیا اومده . خدا حفظش کنه  . شمام از خودتون بپرس ببین چه فرقی میمنه بدونی یا ندونی ،میبینی هیییچ اهمیتی نداره تو زندگیت ، بعدش آروم میشی

من و جاریم تو یه ساختمونیم اپارتمانی جاریم شش ماه حامله بود میگفت کلیه ام درد میکنه تازه بچه سومش هم ...

خاک تو مخش 

حرص نخور پسته بخور پسته 

سرچیزای الکی خودتو اذیت نکن خودتو بزار جای اون ایا خودت بلندگو میگرفتی دستت همه رو خبر میکردی ؟!!" 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
خوب رفته باشه عزیزم شاید خواسته جواب آزمایشی بیاد یا بعد بگه در هرصورت بنظرمن اصلا چیز عجیبی نیس که ...

شاید ولی میگم نمیدونم چمه دارم حرص میخورم 

اصلا محل نده تبریکم نگو  تا بهت نگفتن

اینجور آدما انقد پرون اگر ببینی تبریک نگی ...میگن ازحسودیش تبریک نگفت ...دید که حامله ام،😏😒

درحال درگیرن با خودشون 

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

حرص نداره ادم ها همیشه دوس دارن اول یه چیو پنهون کنن بعد بگن توهم اصلا به رو خودت نیار فقط دیدیش بگو مبارکت همین.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عجب،انگار اینا فقط خودشون بچه دارن

بخدا سر دومی هم تا چهار ماه هیچی نگفت بعد که فهمیدیم میگفت رفتم سونو جنسیت معلوم نیست اما از اون جایی که خودش از این اخلاقا داره فکر میکنه همه مثل اونن یه روز که خونه مادر شوهر بودیم اونم دکتر بود امد اونجا سونوش جا گذاشت بعد با عجله امد دنبالش به من گفت تو سونومو دیدی نه فهمیدی جنسیت بچه مو گفتم من اصلا دست نزدم ولی اون باور نکرد گفت میدونم که دیدی حالا که دیدی بچم پسره 

حرص نخور پسته بخور پسته  سرچیزای الکی خودتو اذیت نکن خودتو بزار جای اون ایا خودت بلندگو میگرفت ...

آخه خانواده شوهرم میدونستن همون روز به غیر ازمن 

اینجور آدما انقد پرون اگر ببینی تبریک نگی ...میگن ازحسودیش تبریک نگفت ...دید که حامله ام،😏😒 در ...

اره اما اگه جاری تیکه انداخت باید بگه ما که غریبه ایم وگرنه اول به ما میگفتی

بیشتر از این زورم داره همون روز خواهرشوهرم نشست گفت تو بزار حامله بشی ببینم اصلا حامله میشی شاید اصل ...

فداسرت این حرفا زیاده  من هفت ماه ازدواج کردم از ماه دوم هرکس منو میدید یا مادرشوهرم یا مادرم حای از خواهرشوهرم میپرسیدن عروستون دخترتون باردار نشد  الان نصف اطرافیان فک میکنن من نازایی دارم جلو خودمم به زبون آوردن من میام برا شوهرم تعریف میکنم و دوتامون هرهرهر میخندیم اتفاقا شوهرم میگه بزار فک کنن نازایی داری بهتره (دلیل این حرفشو نمیدونم )

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

توحرص میخوری چون فکر دیگران حرف دیگران برات مهمه..چون خودت نخواستی نیوردی ...فکرت اینه الان دیگران میگن نمیشه ولی در صورتی که خودت نخواستی ...

نمیتونی به دیگران ثابت کنی...خوب اهمیت نده ولش کن..بزار هرجور میخوان فک کن....

ببینم نوه اول پسریشون؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞