2821
2789

سلام دوستان

بین این دو تا رشته کدومش بهتره؟

بازارکارش چطوره؟

کسی که کارشناسیش یه رشته دیگه باشه سخته بخاد کنکور مدیریت شرکت کنه؟

😘Thanks GOD 

نه بابا منم همینطورم فقط کنکورتو سخت تره بازرگانیو بیخیال  تو ایران جواب گو نیست خصوصا برا زن . بازار کار هم همه رشته ها داغونن فعلا تو ایران اباد شده  اما دولتی بهتر از بازرگانیه  یجا نه یجا میخوان نیرو 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه بابا منم همینطورم فقط کنکورتو سخت تره بازرگانیو بیخیال  تو ایران جواب گو نیست خصوصا برا زن . ...

کارشناسیم یه جیز دیگه بوده

کنکور ارشد مدیدیریت خوندنش سخت نیست؟

😘Thanks GOD 
کارشناسیم یه جیز دیگه بوده کنکور ارشد مدیدیریت خوندنش سخت نیست؟

ارشد همه رشته ها به نسبت  کارشناسی سخت تره اما  نه مدیریت نسبت به رشته ها دیگه اسونه .تکرار میکنم سمت بازرگانی نرو دختر.

ارشد همه رشته ها به نسبت  کارشناسی سخت تره اما  نه مدیریت نسبت به رشته ها دیگه اسونه ...

خب پس همون دولتی

اما دفترچه رو نگاه کردم سوالاش همه سخت و ریاضی و امار بود

واقعا ترسیدم

چون مغزم نمیکشه دیگه مخصوصا برا امارو احتمال و ریاضی

😘Thanks GOD 
ببین من خوده کنکور رو میگما بنظرم یکم سخت و خشکه

کنکور تر و راحت میشه بهم معرفی کنی همشون همینن دیگه من‌جزا ارشد قبول شدم پوسم کنده شد اونو میدیدی چی میگفتی .از ریاضی فراری ای   برو سمت حقوق روانشناسی یا رشته های انسانی طور 

کنکور تر و راحت میشه بهم معرفی کنی همشون همینن دیگه من‌جزا ارشد قبول شدم پوسم کنده شد اونو میدیدی چی ...

بازار کار برام مهمه

یه رشته راحت با بازارکار خوب

😘Thanks GOD 
معماری همش نقاشی طراحی اصلا خوندنی نداشتیم چ برسه ب ریاضیات 7 ساله از کارشناسیم میگذره

خب همینو چرا ادامه نمیدی نداره ارشد؟ اگر هدفت از تحصیلات تکمیلی ارتقا دانشه که مدیریتی روانشناسی بخوان که از بقیه ساده ترن. اگر علاقه میخوای پیش بری  خب هر چی دوسداری برو حتی به غلط میهپ اینه که خوشحالی و حالت خوله . اگر بازار کار میخوای مدیریت دولتی حسابداری  برا زن  خوبه کار پیدا میشه‌  بین اینایی که گفته شد.

خب همینو چرا ادامه نمیدی نداره ارشد؟ اگر هدفت از تحصیلات تکمیلی ارتقا دانشه که مدیریتی روانشناسی بخو ...

همون مدیریت دولتی چون هدفم کاره

ولی خب لامصب سخته دیگه...

😘Thanks GOD 
2825
2823
2791
2779
2792