2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 35 پست

من ۴ سانت درد طبیعی کشیدم انقدر ورزش کرده بودم ماهیچه های زیر شکمم سفت شده بودن بچه نمی امد تو لگن دکتر گفت سزارین بشه خودمم سزارین دوست داشتم و الان با توجه ب اینکه درد طبیعی هم کشیدم از سزارین خیلی راضیم بعد ی هفته هم سر پا شدم

همچی بستگی ب لگنت و آستانه تحمل دردت داره

اگه لگن خوبی داری تحمل کن اگه لگنت کوچیکه تو طبیعی اذیت میشی سز کن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال اگه فاصلشون کم باشه چه سزارین چه طبیعی بدنت داعون میشه یکم فاصلشونو زیادتر کن سزارین بهتره

الان 27 سالمه و اولین بچمه

قبلش هم یه سقط داشتم

میترسم بازم پیش بیاد بخاطر همین مجبورم حداکثر بعد 18 ماه بیارم

سنمم نمیخوام خیلی بره بالا

اررره همینجور میشه.مخصوصا اگ قبلش برش ندن من چندروز پیش زایمان زودرس کردم تو ۶ ماه. ۱۳ تا بخیه خورد ...

بچت حالش خوبه

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

مشخصا بهترین زایمان طبیعی هست ، انتخابه اوله زنان تو کشورهای پیشرفته زایمان طبیعی هست 

ولی اینجا اکثرا  دنبال سزارین هستن 

شما در دوران بارداری ورزشهایی که کمک میکنه زایمان بهتری داشته باشید انجام بدید و زایمان طبیعی رو انتخاب کنید 

نگران بخیه و ... نباشید چون معمولا مشکلی ایجاد نمیکنه 

با پزشکتون هم مشورت کنید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
آخه از یکی شنیدم سر بچش بزرگ بوده و 19 تا بخیه خورده     اگر قرار به 19 تا باشه که زیر شک ...

بابا زود سرپا میشه ادم چیه اون همه شکمت و پاره کنن ی بار بچه بیاد به قول مامانم راحت میشه ادم 

کلا پشیمونم کردی    

حالا جالبه كه من خودم اصلا بچه ندارم اينهمه نظر در مورد زايمان دادم ببين تو سايت خانومهاي زيادي هستن كه سه تا بچه دارن تاپيك بزن اوناييكه سه تا بچه به بالا دارن بيان از اونا بپرس اثرات زايمانهاي متعدد رو شايد من خيلي غلو كردم در مورد عوارضشون

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
دوتای اول طبیعی بیار حتما سومی سزارین هم شدی اشکالی نداره ولی ۳تا سزارین قطعا خطر داره

اره تركيبي بزنه بهتره البته زايمان طبيعي سوم ديگه نه زحمت داره نه دردسر حيفه بره سزارين بكنه

جاري من بچه اولش رو تو طبيعي نابود شد يك روز درد كشيد با كلي بخيه بچه دومش چهار ساعته دنيا اومد و راحتتر با دوتا بخيه سر بچه سوم نرسيده به بيمارستان زايمان كرد همش بيست دقيقه درد داشت اونم درد معمولي بدون بخيه و هيچي زايمان كرد تموم شد رفت

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم