2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین؟؟!!!

273 بازدید | 35 پست

سلام خانما اول توضیح میدم بعد با توجه به شرایطم لطفا خواهرانه راهنماییم کنید کدومش بهتره

من قصد دارم ان شاالله اگر شرایطم جور بود تا 3 تا بچه بیارم و فاصله سنیشون هم میخوام کم باشه

با این اوصاف شنیدم اگر 3 بار پشت هم سزارین بشن لوله هارو میبندن یا ممکنه چسبندگی رحم بگیرن

از طرفی هم از بخیه تو زایمان طبیعی و تغییر شکل پرینه خیلی میترسم

همه هم منو از طبیعی ترسوندن

خواهش میکنم اگراطلاعاتی دارید صادقانه کمکم کنید    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله زایمانت کم بود؟ جیزی در مورد لوله و اینجورچیزا بهت نگفتن؟

اره من بچم الان یکسالشه اسفند ماهم زایمان دوممه 

نه 

من دکتر پوستم رفتم از اول هیچ گونه ترکی شکمم نداره جای بخیه هم خیلی کن

یونا و راتین پسرای قشنگم💙

طبیعی رو ترجیح میدم

اگر از درد طبیعی میترسین،زایمان اپیدورال میتونین انجام بدین

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
من اولیمه اذر زایمانمه قطعا طبیعی و انتخاب میکنم طاقت ندارم شکمم و اون همه ببرن😵

آخه از یکی شنیدم سر بچش بزرگ بوده و 19 تا بخیه خورده  

اگر قرار به 19 تا باشه که زیر شکم بهتره بخوره تا اونجا...

والا من از خدام بود طبیعی بشم 

سزارین خیلی اذیتم کرد 

طبیعی بهتره ماما خصوصی  بگیر برات ترمیمی بدوزه راحت و آمپول اپردورال بزن اصلا نفهمی درد چیه

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

سه بار بارداري و زايمان كه خوب صددرصد اثرات بدي روي بدنت خواهد گذاشت حالا چه طبيعي چه سزارين

طبيعي كه درد و عذابش هست ناحيه پربنه هم كه حتما داغون ميشه شك نكن عفونت هاي زنانگي بعدش هم هست مشكل بواسير هم احتمالا خواهي داشت ديسك كمر هم به خاطر فشار زايمان احتمالش هست بگيري

سه بار جراحي سزارين هم كه خوب جراحيه و چسبندگي هست و همينطور انعقاد خون تو رگها هم ممكنه به وجود بياذ و عوارض جراحي

اما من باشم به نظرم عوارض سزارين كمتر از طبيعيه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم