دوستان من هفته دهم بارداری هستم که از شانس بد هفته پیش جراحی کیسه صفرا انجام دادم دهانه رحمم هم کوتاه البته احتمالش هست که باید سرکلاژ کنم دکتری سراغ دارید که برای آدم وقت بذاره حالا معروف هم نباشه ایرادی نداره که برم تحت نظرش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو بيمارستان صارم دكتر نيك نفس رو انتخاب كردم خيلي باحوصله ست و وقت ميذاره انرژيش هم مثبته البته من بارداري پرخطري رو نميگذرونم ولي كلا خيليا تعريفش رو ميكنن
سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته