ممنونم تو دیجی کالا رو دیدم نبود. شایدم ایمش و من نظم دهنده نزدم نیومده. الانمیزنم خدا کنه باشه😍😍 ...
خواهش میشه
هست من خودمم سفارش دادم چنتایی
به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدی میشه عکسش و بذارید😍😍 منم میخوام شیک باشه چون واسه کمد لباسهام میخوام. ولی تو نت زدم اینا اومد. ...
تو جامم همه جا تاریکه خدایی حال ندارم اره واسه لباس همینا خوبن واسه من داخل کشو اشپزخونه و کمدشه واسه ادویه دارو ها لوازم خیاطی و ارایشی وسیم شارژر ها هندیس ها ووووو واس لباسنیست ولی مامانم عین اینا که گذاشتی واس کمد لباس گرفته از پلاسکو
همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم ماها زخم خورده ایم دادا