2777
2789
خب اگه خیلی خوب میشه ارزش داره

یه همسر 👩‍❤️‍💋‍👨یه مادر🤱خوشبختم ،🌱❤️ گذشته سخت گذشت تو دریا بودم ،⛈️🌊🌬️طوفانی بود ترسیده بودم 😭😰دعا میکردم ،🙏🥺اما قایق م هم شکست 🚣افتادم 🏊شنا بلد نبودم غرق شدم 💔چشامو باز کردم ب ساحل امن رسیده بودم 🏝️🏖️🥰از خدا ممنونم ❤️🌱ب مو رسید پاره نشد 🤗

یه همسر 👩‍❤️‍💋‍👨یه مادر🤱خوشبختم ،🌱❤️ گذشته سخت گذشت تو دریا بودم ،⛈️🌊🌬️طوفانی بود ترسیده بودم 😭😰دعا میکردم ،🙏🥺اما قایق م هم شکست 🚣افتادم 🏊شنا بلد نبودم غرق شدم 💔چشامو باز کردم ب ساحل امن رسیده بودم 🏝️🏖️🥰از خدا ممنونم ❤️🌱ب مو رسید پاره نشد 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذره باید سر بالا تر بشه

اره یکم نوک ش افتاده ست سوراخ ش مثل هم نیست یکم کجه و بزرگه خیلی جا داره ازش کم شه

اینا عملای خاصین که اکثرا واسه کساییه که عمل اصلیشون مشکل داشته مثلا پره های دو طرف بینی بالا پایین ...

چی بگم والا ولی نه گلی اینجور که دیدم این موارد برای عمل مجدد نبودن دفعه اول بود 

ولی خب شنیدم که بینی های مورد دار خاص رو ارجاع میدن کلینیک یا هرکس خودش بخواد البته تا یکی دوماه قبل ، جدیدا بی اطلاعم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

ازاین فرما خوشم میاد عروسکی کوچولو خوکی نباشه 

ن بابا انقدم ک‌میگی ایراد نداره  ولی خب اینعکسی ک‌ گذاشتی خیلی خوشگله😅🤍

اره میخوام همینو نشونش بدم قبل عمل 😐😂😂😁انشالله ک خوکی م نکنه .کاراش ک قشنگ بود همشون شبیه همین تقریبا خوشم اومد