2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرید؟!؟

خودم ده سال پیش عمل کردم شیراز دو تومن ...یازده آبان عمل ترمیمی میخوام بکنم ولی تهران اینبار .بهم گفته بیست تومن دستمزد  .یه ده تومنم‌ هواپیما و هتل م میشه سی تومن پام‌میوفته انگار  .

یه همسر 👩‍❤️‍💋‍👨یه مادر🤱خوشبختم ،🌱❤️ گذشته سخت گذشت تو دریا بودم ،⛈️🌊🌬️طوفانی بود ترسیده بودم 😭😰دعا میکردم ،🙏🥺اما قایق م هم شکست 🚣افتادم 🏊شنا بلد نبودم غرق شدم 💔چشامو باز کردم ب ساحل امن رسیده بودم 🏝️🏖️🥰از خدا ممنونم ❤️🌱ب مو رسید پاره نشد 🤗
اهاان

الیته دماغ معمولی که عمل نشده باشه دکترم گفت ۱۲گمونم.ترمیم‌ گرونتره

یه همسر 👩‍❤️‍💋‍👨یه مادر🤱خوشبختم ،🌱❤️ گذشته سخت گذشت تو دریا بودم ،⛈️🌊🌬️طوفانی بود ترسیده بودم 😭😰دعا میکردم ،🙏🥺اما قایق م هم شکست 🚣افتادم 🏊شنا بلد نبودم غرق شدم 💔چشامو باز کردم ب ساحل امن رسیده بودم 🏝️🏖️🥰از خدا ممنونم ❤️🌱ب مو رسید پاره نشد 🤗
اوه اوه  تهران چ بلبشوییه😑💔

اره متاسفانه .میدونی درکل اکثر عمل ها ب بار دوم می‌کشه دوتا هزینه س کلا عمل بینی .ده سال پیشم دوتومن پول بودا .کلی کار میشد باهاش کرد .یه سرویس طلای آنچنانی میشد مثلا ..الآنم سی تومن کنار گذاشتم .مقداری شم بیعانه دادم

اره متاسفانه .میدونی درکل اکثر عمل ها ب بار دوم می‌کشه دوتا هزینه س کلا عمل بینی .ده سال پیشم دوتومن ...

من خاهرمم ده سال پیش عمل کرد و ازش خیلی گرون گرفت ولی الان همون شکلیه تقریبا 

البته اون زیاد حساسم نیس 

ولی ادم بنظرم هرچی ب قیافش خرج کنه ارزش داره

من خاهرمم ده سال پیش عمل کرد و ازش خیلی گرون گرفت ولی الان همون شکلیه تقریبا  البته اون زیاد ح ...

مال من خیلی طبیعی شده دیگه میدونی میخواستم کوچیک بشه یکمم سوراخ نامتقارنه میخوام درست کنه .دماغ ریز دوست برا همین میخوام دست ش بزنم درکل میگن بهم میاد اما دوستدارم تغییر کنم .دکترم هم گفت خیلی تغییر میکنم چون میشه روش کار کرد (دست نخورده زیاد )

تو مطبم مگه عمل میکنن؟؟؟

دقیقا 😶 برای منم جالب بود ، با بی حسی نه بیهوشی 

مطب یه اتاق مخصوص داره دیگه اونجا علاوه بر منشی ها یه پرستار بود نمی‌دونم یا کارشناس اتاق عمل یا هوشبری برای کمک دست دکتر 

البته انگار بینی های مشکل دار و خاص رو ارجاع میدن به کلینیک یا هرکس خودش بخواد می‌تونه انگار بره کلینیک ولی خب هزینش بیشتره 

دیگه قبلش دکتر آزمایش نوشته که همه موردو چک کنه تازه بعدش ازت برگه رضایتم میگیره 😐 که آقا این عمل زیبایی و جنبه درمانی نداره 😑 

البته این رو دیدم که خانوم می‌گفت سوزن بی حسیش براش درد داشت ولی خب هزینه کمتر 🤔

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

حالا میذارم نظر بده 

دقیقا 😶 برای منم جالب بود ، با بی حسی نه بیهوشی  مطب یه اتاق مخصوص داره دیگه اونجا علاوه بر م ...

اینا عملای خاصین که اکثرا واسه کساییه که عمل اصلیشون مشکل داشته

مثلا پره های دو طرف بینی بالا پایینه، قوز رو بینی مونده و.. 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)