2777
2789
عنوان

کمبود ویتامین D رو چطوری برطرف کنم؟

1136 بازدید | 61 پست
رفتم چکاپ. کمبود ویتامین دی دارم. پارسال هم چکاپ کردم، همین مشکل رو داشتم. دکتر برام قرص ویتامین دی نوشت. هفته ای یه دونه میخوردم ولی اثری نداشت. به نظر شما چکار کنم؟ دوباره برم دکتر؟ یا ازین قرصای ویتامین دی از داروخونه بخرم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از ایرانیا تواخبارم گفت کمبود ویتامین د داریم من ماهی یه دونه میخورم همه باید بخورن چون بیشتریا این مشکلو دارم مسیله ای نیس خوردنش ازسرطان هم جلوگیری میکنه
دخترم ,,زندگیم ,پرنسس من عاشقانه عاشقتم
مرسی گلدون جون. چند وقتیه توی آفتاب میشینم. البته قبلا پنجره رو باز نمیکردم ولی گویا افتاب از پشت شیشه تاثیر نداره. الان اما پنجره رو باز میکنم و 10 دقیقه میشینم. به نظرت شما ضد افتاب بزنم یا لازم نیست؟
ممنون دوستان.... خوشبختانه غذاهای خوشمزه ای ویتامین دی دارن! ما خانوما از بس همه جامون پوشیده ست، افتاب کجا میبینیم! من که همش نگرانم از پشت بوم همسایه، وقتی دارم افتاب میگیرم، کسی منو نبینه....
خواهش میکنم عزیزم اگه شرایطشو داری طوری لباس بپوش و تو آفتاب بشین که سطح بیشتری از بدنت نور آفتابو جذب کنه مثلا آستینات کوتاه یاشه و... البته اگه شرایطشو داری یا قرص ویتامین دی مایعات زیاد مصرف کن و تحرک داشته باش تا از رسوبش جلوگیری بشه تغذیه هم که خیلی مهمه همراه دارو مثلا هرچی میخوری روش کنجد بریز برگه دم دستت باشه ماهی هم زیاد استفاده کن. راستی چه جوری متوجه شدی کمبود ویتامین دی داری؟
خدای خوبم آرومم کن
برای منم هفته ای یه بار قرص ویتامین دی داده با کلسیم چون دکترم گفت هر کی ویتامین دیش کم باشه صد درصد کمبود کلسیم هم داره یه امپول هم داده ماهی یه بار بزنم
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......