2777
2789

بچه ها یه دوستی دارم خودش کار میکنه درامد ناچیزی داره حالا میخواد پولاش ۲.۳ میلیون که شد طلا بخره برا خودش ولی کسی نفهمه ! مخصوصا پدر مادرش چون باباش آدمیه که بفهمه پول زیاد داره میگه قرض بده دیگ اون قرضو مگه خدا ازش بگیره مامانشم همینطور! میخواد واسه آینده خودش جمع کنه حالا نمیدونه وقتی طلا خرید به مامان باباش چی بگه ؟ اونا میگن پولات کجاست چیکارشون کردی این چی بگه ؟ بنظرتون ؟ یا اگه کارت بکشه طلا بخره مامانش میتونه پرینت بگیره بفهمه؟ 

زیاد اختیار نداره بچه ها ! سخت گیرن خانوادش

چراپولشونقدنمیگیره ک این اتفاقا نیفته.

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حساب پس انداز باز کنه و یه حساب جاری

جاری مال حقوق 

پس انداز هم مال پس انداز که دست بهش نزنه (کارت عابر هم برای پس انداز نگیره)

طلا رو بخره هم پنهان کردنش ساده نیست

دزد ببره هم همه چیزش رفته

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
به خانوادش بگه به شما ربطی نداره که من چه غلطی میکنم با پولام بعدشم اگه میخاد دروغ بگه بگه لیزر کرد ...

لیزر هم فکر خوبیه 

خب اونا حالیشون نیست واقعا این چیزا که بگه به شما ربطی نداره نمیزارن کار کنه همین یه ذره درامدشم میپره 

یه حساب پس انداز باز کنه و یه حساب جاری جاری مال حقوق  پس انداز هم مال پس انداز که دست بهش نز ...

خب میدونی شناسنامش دست مامانشه همیشه میترسه بره بانک شناسنامشو بده بانک کل حساباشو به مامانش بدن 

لیزر هم فکر خوبیه  خب اونا حالیشون نیست واقعا این چیزا که بگه به شما ربطی نداره نمیزارن کار کن ...

سزای ادمای ضعیف مرگ و بدبختی و حقارته

باهاش کات کن

این ۴ روز دیگه واسه شوهر کردنشم باباننش باید گند بزنن به زندگیش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍