2777
2789
عنوان

خانم معلم های دبستان کمک کنید بهم

118 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه ها کمک کنید برای یه کار تحقیقی دانشگاهم کمک میخوام.اگه میشه راهنماییم کنید.

آیا دانش آموزی که مشکل اختلال یادگیری داشته باشه در طول سالهای تدریستون داشتین؟

تو کدوم درس مشکل داشت؟

نوشتن؟

خواندن یا ریاضی؟

برای حل مشکلش چیکار کردین؟

آیا نتیجه گرفتین؟

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

تشویق ، انگیزه، ایجاد رغبت، کمک خانواده، 

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم .. کسی اختلال داره باید بره مرکز اختلالات ... بله یه مقدار بهتر میشه تا دبیرستان که هدایت میشن ...

شما معلم ابتدایی هستین؟دانش آموزی با این مشکل داشتین؟

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

عزیزم .. کسی اختلال داره باید بره مرکز اختلالات ... بله یه مقدار بهتر میشه تا دبیرستان که هدایت میشن ...

اگه هستین میشه در مورد علایم و اینکه در نهایت خوب شد یا نه بهم بگین؟

[QUOTE=212450290]شما معلم ابتدایی هستین؟دانش آموزی با این مشکل داشتین؟[/QUOTE رشتتون چیه 

آموزش کودکان استثنائی

[QUOTE=212450490]اگه هستین میشه در مورد علایم و اینکه در نهایت خوب شد یا نه بهم بگین؟[/QUOTE اختلال یادگیری چند نوعه .. اختلال ریاضی... اختلال در خواندن .. نوشتن ... بله اولیا همکاری کنن .. باید بره مرکز اختلالات اگه بچتون اینجوریه ببرین مدرسه مشاور ارجاع میده مرکز مشاوره اداره .. اونجا ازش تست میگیرن ..... که چه اختلالی داره .. بعد مربیای مخصوص باهاش  کار میکنن .. تکلیف میدن تو خونه کار کنین .. بله خوب میشه نگران نباشین .. بعضی اوقاات بابالارفتن سن بچه ها و رشد مغز بهتر میشه .. ولی نباید بزارید عقب بیفته ...