2777
2789
عنوان

ام اس

179 بازدید | 17 پست

بچها من این مدتا انقد عصبی بودم و استرس داشتم که علاوه بر حالت تهوع و این چیزا 

الان چن وقته پاهام بی حسه بی حسه جوری که سوزن میزنم توش دردشو حس نمیکنم ، یعنی ممکنه ام اس باشه؟

یکی از اقوامم قبلا ام اس داشت فوت کرد

میترسم ام اس باشه، چون چشامم تار میبینه

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه هفته اس اینطوریم، یعنی بازم میگی توهمه؟

اره شک نکن،من خودم وسواس فکری دارم تا یه چیزی میشه میرم تو نت بیماری سرچ میکنم ناخوداگاه مریض میشم سرم شلوغ میشه ول میکنم سرچو خوب میشم😕، اصلا فکر منفی نکن سعی کن سرتو به یه چیزی گرم کنی

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

وای منم دقیقا همینجوریم

پدرم فوت شدن چند ماه پیش به شدت غصه دار و افسرده شدم و با بی ملاحضه‌ بودن شوهرم این درد و رنج چندین برابر شد الان تو خواب دست و پام خواب می‌ره و در طول روز گزگز می‌کنه یهو تو استخوانم تیر میکشه و چون تحمل شنیدن هیچ بدبختی ندارم حاضر نیستم برم دکتر

اره شک نکن،من خودم وسواس فکری دارم تا یه چیزی میشه میرم تو نت بیماری سرچ میکنم ناخوداگاه مریض میشم س ...

نمیدونم شایدم همین باشه که شما میگی

چون منم خودم وسواس فکری دارم یه چیز بی اهمیتو انقد بهش فکر میکنم که اعصابم میریزه بهم دیگه

وای منم دقیقا همینجوریم پدرم فوت شدن چند ماه پیش به شدت غصه دار و افسرده شدم و با بی ملاحضه‌ بودن ش ...

منم دقیقا همینم

منم میترسم برم دکتر، تایید کنه بدتر اعصابم خورد شه

منم دقیقا همینم منم میترسم برم دکتر، تایید کنه بدتر اعصابم خورد شه

همش یه هفته؟؟؟ خیلی حساسی. یکم صبر کن شاید خود به خود خوب شد. من افسردگی دارم ، سردرد و گزگز داشتم و علایم دیگه. دقیقا اول فک میکردم ام اسه ، بعد سه ماه رفتم دکتر و ام آر آِی همه چی نرمال بود. البته خیلی عجیبه که آرزو داشتم واقعا مریض باشم

نمیدونم شایدم همین باشه که شما میگی چون منم خودم وسواس فکری دارم یه چیز بی اهمیتو انقد بهش فکر میکن ...

جذبش نکن به خودت با خودت تکرار کن حالت خوبه، صلوات شمار نصب کن تو گوشیت بیکار بودی صلوات نذر کن بفرست

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
همش یه هفته؟؟؟ خیلی حساسی. یکم صبر کن شاید خود به خود خوب شد. من افسردگی دارم ، سردرد و گزگز داشتم و ...

اره 

من از این که مثل اون اقواممون زمین گیر بشم و کسی نباشه بهم کمک کنه و بشم سربار بقیه و منت بزارن سرم میترسم

برا همین به شدت رو این بیماری حساسم، وگرنه خودمم یه مدت انقد افسرده بودم که تنها آرزوم مرگ بود