الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
شما رو به خدا فرار چیه؟؟چرا بچه ها اینقدر بی رحم شدن گناه دارن به خدا حتی اگه تقصیر مادرت باشه باز صلاحتو میخاد هیچ پدر ومادری بد بچشو نمیخاد کی شما قراره ما رو درک کنید😭😭😭
منم تو بعضی تاپیکا که میدیدم نوشته اسی نمی دونستم منظورشون کیه😁😁نمی پرسیدمم الان دیگه شما ...
🤣🤣🤣🤦🏻♀️
چند سال پیش فکر میکردم یه اسماعیله کلی تاپیک میزنه 🤣😑🤦🏻♀️
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌