حسرتم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 493 عنوان یه روانشناس کمکم کنه خواهرانه باهاش درد و دل کنم 71 بازدید | 7 پست درمورد استرس و اضطراب چند سال نازایی...خسته شدم دلم میخاد خودم باشم خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد 1400/07/28 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسرتم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 493 کسی نیس ...اگه در مورد طلاق بود همه یه پا وکیل و روانشناس بودند😂😂 خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
حسرتم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 493 بگو چیکار کنم که از فکرش بیام بیرون خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
حسرتم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 493 فکرکی عزیزم خب بچه دیگه...زندگیم به روال عادی برگرده و بفهمم که بدون بچه هم میشه زندگی کرد خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
قاشقچی عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3150 خب بچه دیگه...زندگیم به روال عادی برگرده و بفهمم که بدون بچه هم میشه زندگی کرد عزیزم بیا خصوصی
حسرتم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 493 عزیزم بیا خصوصی دعوت به دوستیمو قبول کن خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد