2777
2789
عنوان

میگن عمل بینی گوشتی خوب نمیشه:///

3559 بازدید | 25 پست

چون دوباره گوشت میاره

بعضی ها هم میگن چون استخونش کمه

من فکر کنم بینیم نیمه گوشتیه

چون استخون داره ها ولی یه جوریه انگار ورم داره    

عمل شه درست میشه؟؟؟😑😑💔ازی دماغم خیلی بدم میاد بقیه صورتم خوبه🤓

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

مال ما ک بد نشد

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل علمیشو نمیدونم.اما راست میگن‌بینی گوشتی خوب درنمیاد

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

اره میگن خوب نمیشه😕

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

گوشتی همون گوشتیه فقط کوچیک تر😅فقط از حجم دماغ کم میکنن معمولا زیاد فرق نمیکنه و جوری درنمیاد که همه بگن وای چه خوب شدی. اونایی که استخونی دماغ اشون قشنگ تره

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

دوستات نیمه گوشتی:/

فقط نوکش تپل هست و گوشت داره

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
منم نیمه گوشتیم ولی بنظرم با یه روش هایی هست که آمپول میزنن بینی رو اسمش هست لیفت  لیفت بهتره ...

گل گلی احیانا تزریق ژل برا رفع پل نیس؟؟:/من یاد اون افتادم

این لیفت به بینی قوص میده؟سربالاش میکنه؟سوراخ بینی رو یه اندازه میکنه؟؟

گل گلی احیانا تزریق ژل برا رفع پل نیس؟؟:/من یاد اون افتادم این لیفت به بینی قوص میده؟سربالاش میکنه؟ ...

یه ویدیودیده بودم دماغش خیلی ناجور بود بعد با این روشه دماغش فرم گرفت

من هنوز امتحان نکردم فعلا 

حالا خودت میدونی برو تحقیق کن مطمئن بشی

بدون امضا!
گوشت درنمیاره ، فقط معمولا نمیشه خیلی کوچیکش کرد

مهم نیست

بینی عروسکی که نمیخوام  

فقط پلش برداشته شه و نوک بینیم گوشت نداشته باشه

میدونی که چی میگم

نوک بینی یه حالت ورم داره

البته بینیم استخونداره

نوک بینیم انگار پهنه پهن😫