کلا بینی گوشتی با عمل کردن ایده آل نمیشه بلکه فقط یه مقداری تغییر میکنه، البته برگشت هم نداره، من خودم بینیم گوشتی بود و عمل کردم سه سال پیش، اگه بخوای عکس قبل و بعدمو بذارم برات
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
مرسی عزیزم، تازه دکتر من دکتر خیلی معروف و تاپی نبود، دکتر سنمار بود توی شیراز که البته الان ایران نیست، مطمئن باش باتحقیق میتونی دکترای خوب زیادی پیدا کنی، البته من بینیم تا دوسال ورم داشت، تازه امسال یکم داره جاافتاده میشه، یکی از اقوام ما بینی گوشتی داشت، پیش دکتر ابراهیم شهسواری تهران عمل کرده، بنظرم کارش خیلی خوبه