2777
2789
عنوان

میگن عمل بینی گوشتی خوب نمیشه:///

| مشاهده متن کامل بحث + 3560 بازدید | 25 پست

کلا بینی گوشتی با عمل کردن ایده آل نمیشه بلکه فقط یه مقداری تغییر میکنه، البته برگشت  هم نداره، من خودم بینیم گوشتی بود و عمل کردم سه سال پیش، اگه بخوای عکس قبل و بعدمو بذارم برات

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا بینی گوشتی با عمل کردن ایده آل نمیشه بلکه فقط یه مقداری تغییر میکنه، البته برگشت  هم نداره، ...

ممنون میشم بذاری😍

منم نمیخوام زیاد تغییر کنه

و گفتم که نیمه گوشتی

فقط ازین حالت ورم کرده دربیاد و یکم قوص داشته باشه

میشه به نظرت؟؟

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

خیلی عالی شده که😍دکترت کی بوده؟

کدوم شهر؟

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
خیلی عالی شده که😍دکترت کی بوده؟ کدوم شهر؟

مرسی عزیزم، تازه دکتر من دکتر خیلی معروف و تاپی نبود، دکتر سنمار بود توی شیراز که البته الان ایران نیست، مطمئن باش باتحقیق میتونی دکترای خوب زیادی پیدا کنی، البته من بینیم تا دوسال ورم داشت، تازه امسال یکم داره جاافتاده میشه، یکی از اقوام ما بینی گوشتی داشت، پیش دکتر ابراهیم شهسواری تهران عمل کرده، بنظرم کارش خیلی خوبه 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
مرسی عزیزم، تازه دکتر من دکتر خیلی معروف و تاپی نبود، دکتر سنمار بود توی شیراز که البته الان ایران ن ...

اها ممنونم از راهنمایی هات😍

اها ممنونم از راهنمایی هات😍

خواهش عزیزم

مرسی عزیزم، تازه دکتر من دکتر خیلی معروف و تاپی نبود، دکتر سنمار بود توی شیراز که البته الان ایران ن ...

سلام من تازه این پست دیدم میشه بگی تو هم اول ک عمل کردی بینیت زیاد خوب نشده بود یعنی ورم داشت

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

سلام عزیزم خوبی؟؟ببخشید من الان ۶ماهه عمل کردم بینیم خیلییییی بزرگترشده و ورم دارههه دارم دیوونه میشم مال شما بعد چنوقت قابل تحمل شد؟؟