2777
2789

بچه ها من دوازدهم یکی از درسامو خرداد افتادم 

بعد شهریور غیبت کردم یعنی یه شرایطی شد نرفتم 

گفتن برو بزرگسال امتحان بده دی ماه

بعد الان دیپلم ندارم هنو

ولی یه ماه میشه بکوب دارم میخونم روزی ۸ ساعت واسه کنکور انسانی هستم 

الان من رتبه خوبی هم بیارم نمیتونم برم؟؟؟

حتی اگه دی ماهم امتحان بدم فرهنگیان نمیتونم برم؟؟؟🥺🥺😭

یه صلوات بفرست

واسه دانشگاه رفتن باید ریز نمرات تحویل بدی فک کنم من خودم رفتم دانشگاه هنوز دیپلمم نیومده بود بهم یه برگه دادن که قبول شدم اونو دادم دانشگاه قبول کردن تا بعدا دیپلم ببرم. باید دی پاس کنی بعد برگه ببری بدی دانشگاه. چرا نمیری از دانشگاه بپرسی؟؟؟ 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
واسه دانشگاه رفتن باید ریز نمرات تحویل بدی فک کنم من خودم رفتم دانشگاه هنوز دیپلمم نیومده بود بهم یه ...

آخه من دارم میخونم واسه فرهنگیان

یه صلوات بفرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دانشگاه رفتن باید ریز نمرات تحویل بدی فک کنم من خودم رفتم دانشگاه هنوز دیپلمم نیومده بود بهم یه ...

خیلی نگران شدم از کی بپرسم سوالمو اخه

یه صلوات بفرست
خیلی نگران شدم از کی بپرسم سوالمو اخه

برو از خود دانشگاه فرهنگیان بپرس تا مطمئن بشی. ولی نترس تا 23 سالگیت میتونی بری دانشگاه فرهنگیان

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤