2777
2789
عنوان

ختم مجرب بیبی نفیسه 😍🤲مشکل دارا حاجت میده😍🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 24 پست
من این مدلی نذرش نکردم  اما توسل کردم به نیتش دوتا چادر ببرم مسجد  جواب نداد

این و انجام بده با اعتقاد کامل

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
این و انجام بده با اعتقاد کامل

به نظرت برای ازدواج جواب میده؟

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله،تاپیک قبلی هم بخون کلی دعا هست! انشالله حاجت روا بشید

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿

برای ازدواج مجرب ترین چیزی که دیدم چله حق شناسه

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
برای ازدواج مجرب ترین چیزی که دیدم چله حق شناسه

وای خیلی سخته 

من شاغلم نمیتونم انجامش بدم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
وای خیلی سخته  من شاغلم نمیتونم انجامش بدم

نائب معتبر بگیر.چون خیلیا از این چله برلی ازدواج جواب گرفتن تو فامیلمون

خداروشکر شاغلی که

چقدر میتونی هزینه کنی واسه چله؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
نائب معتبر بگیر.چون خیلیا از این چله برلی ازدواج جواب گرفتن تو فامیلمون خداروشکر شاغلی که چقدر میت ...

نمیدونم که از کجا بدونم معتبره یا نه.

چند ماه پیش تو همین نی نی سایت یه نفر بهم معرفی کرد 100تومن گرفت . البته برای یهکار دیگه بود که درست هم نشد.

من نمیدونم نرخش چنده و کیا واقعا درست انجام میدن

نمیدونم که از کجا بدونم معتبره یا نه. چند ماه پیش تو همین نی نی سایت یه نفر بهم معرفی کرد 100تومن گ ...

من چند وقت پیش دادم یه مادر شهید خوند برام ۴۵۰ گرفت🤦🏻‍♀️ ولی جواب گرفتم

تو سایت خیلیا هستن که نائب معتبر سراغ دارن سعی کن یکی رو پیدا کنی که مذهبی باشه و معتقد باشه چون باید مراقبه داشته باشه 

قصد توهین به کسی ندارم ولی به نظرم اونایی که با هزینه ۲۰۰،۳۰۰ انجام میدن زیاد مورد اعتماد نیس آخه چله سختی هست و بیشتر از یه ساعت وقت میبره

توکل کن به خدا ایشالا حاجتت رو میگیری

من چند وقت پیش دادم یه مادر شهید خوند برام ۴۵۰ گرفت🤦🏻‍♀️ ولی جواب گرفتم تو سایت خیلیا هستن که نائ ...

میشه شماره شو بدی به من؟

راستش من خودم زیاد آدم مقیدی نیستم اما به حقانیت امام حسین اعتقاد دارم  چون بهم ثابت شده.

و این چله هم مستقیم بهشون وصل میشه میخوام اینجوری با توسل به ایشون شانسموامتحان کنم چون در حالت عادی واقعا شانس ازدواجم زیر صفره

میشه شماره شو بدی به من؟ راستش من خودم زیاد آدم مقیدی نیستم اما به حقانیت امام حسین اعتقاد دارم &nb ...

عزیزم🥺

ایشالا امام حسین واسطه بشه و مشکلت رو حل کنه گلم

نا امید نباش عزیزم